Neem contact met ons op

Skywell® 5TE Atmosferische watergenerator

Overal toegankelijk en schoon drinkwater op kantoor

Overal ter wereld vinden in bedrijven veranderingen plaats: van nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken tot een toegankelijke, slimme kantooromgeving.

Hoe zou u het vinden als u op een makkelijke en slimme manier de doelstellingen van uw bedrijf met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt behalen, terwijl u tegelijkertijd uw milieu-uitstoot verlaagt? Dat is mogelijk! Met de Skywell atmosferische watergenerator maakt u schoon drinkwater uit de omgevingslucht, waardoor u het gebruik van plastic flessen reduceert. Elke druppel water is gefilterd, gezuiverd en getest, en wordt continu gemonitord om zo de kwaliteit, helderheid en smaak te garanderen.

Verander uw organisatie

Een slimme organisatie zorgt voor flexibel en betrokken personeel. De Skywell helpt u plastic afval te reduceren en vergroot het  ilieubewustzijn van uw medewerkers, klanten en bezoekers. Van vergaderruimtes tot drukke gangen en van een evenement tot externe kantoren: met de Skywell kunt u op elke gewenste plek vers en schoon drinkwater leveren. Het enige dat u nodig heeft, is een stopcontact. De Skywell genereert tot 18 liter schoon  drinkwater per dag; er is dus altijd voldoende schoon drinkwater beschikbaar.

Verander uw routine

De milieuvriendelijke Skywell kan het drinkgedrag van uw collega’s positief stimuleren. Iedereen kan namelijk exact bijhouden hoeveel water hij of zij heeft gedronken. Met het interactieve display kunt u eenvoudig de instellingen aanpassen, zoals de watertemperatuur en uw persoonlijk gewenste dagelijkse hoeveelheid water. En of u nu kokend water voor thee, koffie of soep wenst of een koud verfrissend glas water, het is direct beschikbaar.

Verander uw milieu

Het wordt steeds lastiger voor organisaties om hun eigen milieudoelstellingen te behalen en aan de wensen van maatschappelijk verantwoord ondernemen te voldoen. De Skywell is een eenvoudige manier om uw negatieve impact op het milieu te verkleinen. U reduceert het gebruik van plastic en verlaagt uw ecologische voetafdruk, omdat er niet gepompt, geproduceerd en getransporteerd hoeft te worden. 

De Skywell maakt geen gebruik van plastic flessen, geleverd door vrachtwagens, zoals het geval is bij traditionele waterkoelers. U reduceert op die manier dus de berg plastic flessen en bekers die eenmalig worden gebruikt, een probleem dat wereldwijd steeds groter wordt. Dankzij de slimme interactieve Skywell-app kunt u de positieve bijdrage die u levert ook bijhouden.

Hoe werkt de Skywell

De Skywell gebruikt de omgevingslucht en verzamelt het vocht via condensatie. Geavanceerde monitoringtechnologie in combinatie met zes filters, twee ultraviolette lampen en een ozonbehandeling zorgen voor de zuiverheid van elke waterdruppel. Ook wordt het water voortdurend gecontroleerd om de kwaliteit, helderheid en smaak te garanderen.

Met de Skywell verkleint u uw negatieve impact op het milieu.

De Skywell atmosferische watergenerator vereist geschikte omgevingscondities om voldoende water te genereren. In gebieden met een lage luchtvochtigheid, wat invloed kan hebben op het te produceren water, kunt u de Skywell ook aansluiten op de waterleiding. De waterkwaliteit blijft door het gebruik van het filtratiesysteem gehandhaafd.