Neem contact met ons op

Synappx™ Services

Synappx™ is een innovatief platform van applicaties en services dat met uw huidige technologie op kantoor samenwerkt om uw medewerkers gemak te bieden.

Geen frustratie en gedoe meer met technologie tijdens vergaderingen. Deel of print informatie precies waar en wanneer deze nodig is. Ga slimmer om met uw vergaderruimtes en bevorder een betere onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers.

Het makkelijker samenwerken en de technologie die dit moet ondersteunen behoren tot een van de belangrijkste doelstellingen van moderne organisaties.  

De algemene verwachting van technologie is dat dit gemakkelijk te gebruiken, mobiel-vriendelijk én veilig is. De services van Synappx helpen organisaties om aan deze verwachtingen te voldoen, ze verbinden technologie en medewerkers op de werkplek met elkaar.

Synappx™ Go

Productiviteit waar u ook bent
Met Synappx Go kunt u eenvoudig content delen en weergeven op een scherm, documenten scannen en afdruktaken vrijgeven vanaf een multifunctionele printer - allemaal vanaf uw telefoon – precies op het moment wanneer u dit nodig heeft.

Synappx™ Meeting

Start vergaderingen op tijd
Synappx Meeting legt de focus op het samenwerken en het delen van ideeën. Met Synappx maakt u moeiteloos verbinding met een scherm, start u het conferentiesysteem in een handomdraai en is het vinden van de juiste documenten heel simpel.

Synappx™ Ready Systems

Verbeter de teamprestaties

Ons assortiment Synappx Ready Systems versterkt de belangrijkste mobiliteits-, samenwerkings- en analysefuncties van de Synappx-systemen. Hiermee kunt u de algehele betrokkenheid en productiviteit van de medewerkers een boost te geven.

Award voor innovatie

De Synappx™ Services zijn beoordeeld en getest door verschillende onafhankelijke instanties. We zijn er trots op dat we voor de Sharp Synappx Services een Outstanding Achievement in Innovation in ontvangst hebben mogen nemen van BLI. 

Synappx Support

Voor hulp en advies over onze Synappx-producten, inclusief gebruikers- en administratorhandleidingen, systeemvereisten en FAQ's, kunt u terecht in de supportsectie van onze website.