Neem contact met ons op

Uw kantoor uitbreiden met een A3-printer? Hier moet u op letten

Bent u in de markt voor een zakelijke A3-printer? Dan is de kans groot dat u gaat voor een variant die in kleur kan printen. IDC-analisten voorspellen dat in 2020 zo’n 85 procent van de aangeschafte zakelijke A3-printers in Europa een kleurenprinter in plaats van een zwart-wit printer is. Dat heeft alles te maken met zowel de lagere exploitatiekosten als de vraag naar hogere kwaliteit door eindgebruikers. Maar, er zijn meer dingen om op te letten bij het aanschaffen van een A3-printer.

Efficiency en gemak

Kies voor een gestroomlijnd design. Niet alleen in de printers zelf, maar ook uit het assortiment van papierverwerkingsopties, zoals finishers, papierlades en verbruiksmaterialen. Zo maken onze nieuwe modellen van 50 ppm en hoger gebruik van een tonerreservoir waarin extra tonervoorraad zit. Zo kan de toner kan worden vervangen zonder de printopdracht te onderbreken en kan personeel efficiënter werken. En door de hoeveelheid benodigde voorraad verbruiksmaterialen te verminderen, is er minder opslagruimte nodig. 

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk bedieningspaneel zorgt ervoor dat iedereen opdrachten snel kan uitvoeren. Belangrijker nog is de optie om de interface aan te kunnen passen aan de specifieke wensen van het bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde manier van werken of zijn er opdrachten die regelmatig worden uitgevoerd, dan past u het beginscherm gemakkelijk aan uw voorkeuren aan.

Print Release

Print Release laat gebruikers documenten versturen vanaf elke beschikbare MFP in het netwerk. De gebruiker voorkomt daardoor knelpunten in geval van apparaat-onderhoud of wachtrijen. De Print Release functie op een MFP voorkomt het direct afdrukken doordat een gebruiker zich eerst dient te identificeren bij een MFP, voordat de persoonlijke printopdrachten worden afgedrukt. Zo wordt  de vertrouwelijkheid van documenten gewaarborgd, doordat uw documenten nooit onbeheerd worden achtergelaten op de uitvoer van de printer.

Bewegingssensor

Nog efficiënter werken? Met een bewegingssensor zoals op de Sharp Advanced serie hoeft u niet eerst de printer op te starten. De bewegingssensor heeft het meteen door als er iemand in de buurt is en ontwaakt zichzelf uit slaapstand. En is dus meteen klaar om elke opdracht uit te voeren.

Direct printen vanaf USB

Met USB Direct Printing print u direct van een USB-stick door hem simpelweg in de MFP te steken. Selecteer vervolgens uw bestand uit de miniatuurweergaven in het pop-upmenu. Print een verscheidenheid aan bestandsformaten, waaronder PDF en Microsoft Office bestanden. En gescande documenten op een geheugenstick zetten is al net zo makkelijk.

Documentpresentatie

Is afwerking voor u net zo belangrijk als het document zelf? Kies dan voor een MFP met extra opties zoals perforeren, vouwen, handmatig nieten en nietloos hechten.

Bovengenoemde functionaliteiten vindt u allemaal terug op de multifunctionele printers van Sharp. Bent u op zoek naar meer? De Advanced series beschikken standaard zelfs over extra features waarmee het mogelijk is om snel documenten te printen, te scannen en te delen binnen uw organisatie.

Contact

Marco van Vliet
Product Marketing Manager Document Solutions
Marco.vanvliet@sharp.eu

Bericht delen