Neem contact met ons op

Vacatures & Carrière

Bouw jij mee aan het succes van Sharp?

Stel je voor dat je de kans krijgt bij een organisatie te werken die het beste van twee werelden combineert: een wereldwijd gerespecteerd merk met een rijke geschiedenis, dat enkele van de grootste uitdagingen waar organisaties en consumenten nu voor staan, met een flinke dosis creativiteit te lijf gaat.

Je kunt helpen met het volgende hoofdstuk van het bedrijf; samen vormgeven aan het leveren van innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop we werken en leven drastisch zullen veranderen.

Tegenwoordig is ons innovatieve aanbod zo uitgebreid dat het uit een serie van bekroonde, slimme, kantoorproducten en services bestaat. Onze recente innovaties zijn onder meer flat-screen displays, met 4K- en 8K-technologie en het gebruik van Artificial Intelligence (AI) en Internet of Things (IoT).

Boven alles waarderen we de inbreng van briljante, betrokken mensen die onze producten en services voor onze klanten tot leven weten te brengen. 

Ben je gedreven en resultaatgericht? Wil je meebouwen aan het succes van Sharp? Dan biedt Sharp je een unieke kans binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Solliciteren op een vacature?
Verstuur jouw CV door op onderstaande button de klikken. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.