Neem contact met ons op

Wat maakt een interactief scherm van Sharp uniek?

Sharp’s interactieve monitoren, de Big Pads, bieden een natuurlijke schrijfervaring alsof je schrijft met pen op papier. Deze Pen-on-Paper touch technologie maakt de Big Pad tot het ideale scherm in de vergaderruimte of het klaslokaal. Maar met al die verschillende soorten presentaties is het wellicht lastig te bepalen welk model het meest geschikt is voor jou?

Het tekenen en schrijven op een Big Pad is niet veel anders dan op een flipover of krijtbord, maar dan met de voordelen van digitale informatie. Met de Big Pad sta je in verbinding met de deelnemers aan een vergadering of les en wissel je informatie uit met gebruikers op verschillende (mobiele) apparaten. 

De gebruiker in staat stellen om prettig op een interactief scherm te kunnen werken is essentieel. De Big Pad is voorzien van geavanceerde touchscreen technologie die de gebruiker het vertrouwen geeft, doordat het scherm snel, nauwkeurig en betrouwbaar reageert. Schrijven op een Big Pad voelt als schrijven op flipover, als het schrijven met pen op papier.    

De Big Pad is er in verschillende uitvoeringen en maten. Of je nu zoekt naar een compact all-in-one scherm voor de kleine vergaderruimte, zoals de ‘HuddlePad’ PN40TC1, of een groot 80-inch scherm voor de grotere ruimtes, Sharp Big Pad’s zijn er in diverse formaten.  

De technische eigenschappen van de verschillende Big Pads lopen behoorlijk uiteen, maar met elke Big Pad ben je voorzien van een precieze, natuurlijke en betrouwbare touch ervaring. Of je nu een van onze actieve of passieve pennen gebruikt, of gewoon je vinger. De technologie in de Sharp Big Pad geeft de gebruiker het vertrouwen om de interactie aan te gaan. 

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu

Bericht delen