Neem contact met ons op

Zonnepanelen en projectsamenwerking voor PV-zonneparken

Vertrouw op bewezen technologie voor uw investering

Het bouwen van een grote zonne-energiecentrale is een enorme langetermijninvestering. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kwaliteitscomponenten te kopen die tientallen jaren goed presteren om ervoor te zorgen dat u snel dat rendement op uw investering (ROI) bereikt. Wij zorgen ervoor dat uw zorgvuldige planning en coördinatie voor elke stap in een project ook zijn vruchten afwerpt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze zendingen altijd op tijd zijn, zodat u op schema kunt blijven.

Als u vervangingsonderdelen of technisch advies nodig hebt, dan is ons serviceteam in Hamburg slechts één telefoontje verwijderd. We gaan altijd uit van het beste, maar met onze ondersteuning bent u voorbereid op het ergste: onze garantievoorwaarden behoren tot de beste binnen de branche met tot maarliefst 15 jaar* EU-productgarantie & 25 jaar vermogensgarantie.

Van Scandinavië tot de woestijn: onze zonnepanelen zijn ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan. Certificaten en tests voor PID-bestendigheid, zoutnevel, zand/stof, ammoniak en sneeuwbelasting bevestigen dit. Al onze panelen met 144 halve cellen worden geleverd met lange kabels, zodat u uw BOS-kosten kunt verlagen met om-en-om bekabeling.

Een ervaren projectpartner

Betrouwbare Tier1-modules met hoge prestaties, ervaren partners en financiële draagkracht zorgen voor succesvolle projecten. Voor vrijveldinstallties van Sharp gelden dezelfde aantrekkelijke garantievoorwaarden als voor andere installatietypes! We bieden uitgebreide diensten rond financieringsoplossingen en hebben toegang tot exclusieve subsidieregelingen. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Zonnepanelen   |   Ondersteuning op het gebied van zonne-energie   |   Nieuws op het gebied van zonne-energie   |   Over Sharp Solar

Volg SHARP Solar EMEA op LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor installateurs, distributeurs en projectpartners.