A man
A man

Cybersecurity

Bescherm op één plek je waardevolle gegevens, systemen en mensen tegen cybersecuritybedreigingen, dankzij de cybersecurity-oplossingen van Sharp.

Cybersecurity

Nu organisaties steeds flexibeler werken en werknemers vaker vanuit externe locaties verbinding maken is effectieve beveiliging belangrijker dan ooit.

Het beschermen van gevoelige informatie op de mobiele apparaten van jouw werknemers en de systemen en infrastructuur die deze beheren blijft een topprioriteit. Vooral omdat dreigingen steeds slinkser en strategischer worden.

Zelfs een tijdelijke inbreuk kan leiden tot gestolen gegevens, boetes, verstoring en reputatieschade. Het is een complexe uitdaging, die om een totaaloplossing vraagt.

Profiteer van een proactieve strategie voor cybersecurity

Sharp helpt je de juiste producten en processen op te zetten om je te beschermen, waar en hoe jouw mensen ook werken.

We beschermen jouw gegevens om het risico te minimaliseren dat ongeoorloofde partijen toegang krijgen. We houden jouw bedrijfssystemen actief in de gaten, of ze nu lokaal of in de cloud worden beheerd. We maken regelmatig back-ups van jouw waardevolle informatie, zodat je altijd een kopie hebt. En elke verdachte activiteit die we opmerken, zullen we opsporen en oplossen voordat het een probleem wordt.

man working at computer

Wat is cybersecurity?

Bedreigingen veranderen en ontwikkelen zich voortdurend. Als je ze allemaal probeert te identificeren en te voorkomen, blijf je vaak gefrustreerd achter de feiten aanlopen. Met een effectieve strategie voor cybersecurity kun je echter een stap voor blijven.

Sharp cybersecurity ondersteunt je met een beschermingsstrategie voor bedreigingen, waaronder virussen, malware, phishing, ransomware en andere kwaadaardige aanvallen. Wij nemen je alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw bescherming altijd up-to-date is. Je hoeft dus geen tijd of geld te besteden aan het trainen van jouw mensen of het in dienst nemen van beveiligingsspecialisten. Laat het gewoon aan ons over.

We leveren onze diensten met behulp van toonaangevende oplossingen, als onderdeel van een reeks uitgebreide IT services, support, helpdesk, consultancy, laptops en overige IT oplossingen. Deze zijn allemaal ontworpen om je te verzekeren van de beste prestaties met behoud van de betrouwbaarheid in jouw bedrijf.

people working at computer