A man wearing a headset
A man wearing a headset

Vacature Helpdeskmedewerker MPS

Wil jij samen met ons bijdragen aan een optimale werkomgeving voor onze klanten? Kom dan werken bij Sharp.

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Wij zoeken iemand die houdt van een uitdaging

Als dé specialist op het gebied van Managed Print Services (MPS) ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; jij zorgt dat zij optimaal van de MPS dienst gebruik kunnen maken. Je houdt onder meer pro actief in de gaten dat de MPS applicatie goed werkt. En als je ziet dat er problemen zijn, neem je direct contact op met de klant om het probleem op te lossen. Daarnaast zorg je dat de gestelde Key Performance Indicators (KPI’s) worden gehaald en bewaak je gemaakte afspraken binnen de Service Level Agreement. 

OneStop Support

Jouw profiel

Klantgerichtheid staat bij jou voorop; je vindt het belangrijk dat je klanten tevreden zijn. Het oplossen van problemen zie jij als een uitdaging. Je bent flexibel en je kunt snel schakelen in een steeds veranderende omgeving. Ook werk je graag in een team en zoek je actief de samenwerking met collega’s. Je houdt overzicht in je werk en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden. 

Schulung

Ons aanbod

Sharp bied je een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Service Team en in de eerste maanden volg je een intensieve training, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen, 25 vakantiedagen, 12 atv dagen en een pensioenregeling.

Sharp Logo

Solliciteer via onderstaand formulier

Telefonisch solliciteren?

Neem contact op met onze recruiter via 06 38 72 71 38

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

woman with computer

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

Future of Work

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.