A man working on a laptop
A man working on a laptop

IT & Computers

Ontdek hoe je de ideale zakelijke laptop kiest voor jouw bedrijf of onderwijsinstelling.

IT en computers voor iedereen in het bedrijfsleven en het onderwijs

Zonder de juiste laptop bereiken gebruikers nooit hun volledige potentieel. Dit geldt niet alleen voor kantoormedewerkers, maar ook voor studenten en onderwijspersoneel. Met de zakelijke laptops van Sharp beschik je niet alleen over een lichtgewicht laptop, maar ook over topprestaties en een lange accuduur.

Topprestaties

Onze laptops combineren krachtige processors met een razendsnel werkgeheugen en verwerken met gemak de zwaarste opdrachten. Of het nu gaat om onderwijs-apps of het weergeven van een grafisch intensief bedrijfsplan, zorg ervoor dat je een laptop kiest met uitstekende mogelijkheden voor multitasking. Selecteer een laptop met multicore processors gecombineerd met ten minste 8 GB werkgeheugen, voor een optimaal werkplezier.

A woman working on a laptop

Accu die de hele dag meegaat

We weten hoe het is om onderweg te werken: er zijn niet altijd stopcontacten binnen handbereik. De accu moet daarom lang meegaan, zodat je de hele dag kan doorwerken en het liefst ook de volgende. Of het nu onze allerbeste zakelijke laptop of een instapmodel is, onze laptops beschikken over de accuduur om de hele dag te werken, met op sommige modellen een accuduur tot wel 16 uur.

A man using a phone and laptop

Creativiteit wordt gestimuleerd

Creativiteit is een concurrentievoordeel. Dat geldt voor zowel het bedrijfsleven als het onderwijs. Met onze reeks laptops met een touchscreen kun je jouw creativiteit ruim baan geven. Zodra je het beeldscherm met hoge resolutie omdraait of loskoppelt, kun je op een natuurlijke manier met een stylus schrijven op het zeer responsieve touchscreen.

person typing at computer

Betrouwbare connectiviteit

Of je nu op kantoor, in het klaslokaal, de collegezaal of thuis werkt, connectiviteit is essentieel. Net als onze zakelijke laptops, doen onze laptops voor school en onderwijs nooit concessies aan een veilige, snelle en betrouwbare verbinding. Dankzij de toevoeging van USB-C kun je in één keer opladen, je scherm delen, gegevens overdragen en genieten van allerlei andere accessoires.

A laptop connecting to a docking station and monitor

Veiligheid voorop

Laptops voor kleine bedrijven, grote bedrijven of het onderwijs; als het op beveiliging aankomt zien we geen verschil. De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons voorop. Daarom beschikt ons hele assortiment zakelijke laptops en laptops voor het onderwijs over hoogwaardige versleuteling en biometrische toegangsopties.

Benieuwd hoe onze IT- en computers voor jou kunnen werken? Bekijk onze laptops en IT Services. 

A man working on a laptop