A man using a laptop
A man using a laptop

Ontdek de professionele laptops van Sharp

Geef productiviteit een boost met de juiste professionele laptops

Krijg de klus geklaard met professionele laptops van Sharp

Voor elke werknemer heb je een apparaat nodig. We weten dat werknemers een computer nodig hebben met kracht, prestaties en draagbaarheid. Een apparaat dat elke dag het werk gedaan krijgt en je nooit in de steek laat. Waar je op moet letten bij het kiezen van een professionele laptop:

  • Grootte en draagbaarheid - Kleiner is gemakkelijker om mee te reizen, maar dit gaat vaak wel ten koste van het vermogen. De beste professionele laptops combineren snelle multitasking met een accu die de hele dag meegaat.
  • Gewicht - Het is niet ideaal om de hele dag, of zelfs overal op kantoor, een zware laptop mee te sjouwen. Kies een laptop die jouw mensen gemakkelijk oppakken en meenemen, zodat ze op elke plek kunnen samenwerken.
  • Prestaties - Niemand wil een trage laptop. De huidige apps staan altijd aan en vragen veel van je computer. Daarom heb je capabele processors en veel geheugen nodig.
  • Levensduur van de accu - De werkdag kan gemakkelijk tot meer dan 8 uur duren. Er zijn nu kleine, draagbare laptops die minimaal 10+ uur accuduur bieden.