A man using a laptop
A man using a laptop

Ontdek de professionele laptops van Sharp

Geef productiviteit een boost met de juiste professionele laptops

Krijg de klus geklaard met professionele laptops van Sharp

Voor elke werknemer heb je een apparaat nodig. We weten dat werknemers een computer nodig hebben met kracht, prestaties en draagbaarheid. Een apparaat dat elke dag het werk gedaan krijgt en je nooit in de steek laat. Waar je op moet letten bij het kiezen van een professionele laptop:

  • Grootte en draagbaarheid - Kleiner is gemakkelijker om mee te reizen, maar dit gaat vaak wel ten koste van het vermogen. De beste professionele laptops combineren snelle multitasking met een accu die de hele dag meegaat.
  • Gewicht - Het is niet ideaal om de hele dag, of zelfs overal op kantoor, een zware laptop mee te sjouwen. Kies een laptop die jouw mensen gemakkelijk oppakken en meenemen, zodat ze op elke plek kunnen samenwerken.
  • Prestaties - Niemand wil een trage laptop. De huidige apps staan altijd aan en vragen veel van je computer. Daarom heb je capabele processors en veel geheugen nodig.
  • Levensduur van de accu - De werkdag kan gemakkelijk tot meer dan 8 uur duren. Er zijn nu kleine, draagbare laptops die minimaal 10+ uur accuduur bieden.

Professionele laptop assortiment

We weten dat verschillende rollen verschillende tools vereisen, dus hebben we een reeks van de allerbeste zakelijke laptops ontworpen. Ze bieden elk andere specificaties om aan jouw behoeften te voldoen, compleet met een uitgebreide reeks accessoires

man working on computer

Business Ultimate

Ultralicht, ultraslank, ultrakrachtig. Als het gaat om de beste zakelijke laptop, is onze Business Ultimate-serie het beste van het beste.
Met ongelooflijke verwerkingskracht, snelle prestaties en haarscherpe beelden is geen enkele taak te zwaar. Het is een lichtgewicht laptop met zware prestatiemogelijkheden.

Wil je ook wat creativiteit? Geen probleem. Draai het touchscreen om of koppel het los en je bent in tabletmodus. Met een stylus pen schrijf je op deze schermen net zo natuurlijk als met pen en papier.

Business Ultimate levert ook niets in aan connectiviteit. Met USB-C sluit je randapparatuur aan, laadt je op en draag je gegevens over met ongeëvenaarde snelheid.

Bovendien heb je aan het eind van de dag nog steeds energie over. Dankzij de accu's met een lange levensduur kun je tot wel 16 uur aan het werk blijven. Wanneer de accu bijna leeg is, kun je er bij ons op rekenen dat de laptops supersnel opladen.

woman working on computer

Business Advanced

Voor bedrijven is het mkb is evenwicht tussen kwaliteit, prestaties en prijs cruciaal. Dat is precies waar onze Business Advanced-reeks om draait.

Onze laptops voor kleine bedrijven zijn slank, duurzaam en prestatiegericht. Ze bieden alles wat de moderne mobiele werker nodig heeft.

De hele dag door e-mailen? Het heldere, weerspiegelingsbeperkende scherm houdt je gefocust zonder vermoeide ogen of afleiding. Geen wifi? Met optionele LTE-connectiviteit blijf je verbonden terwijl je onderweg bent. Geen stopcontact? Met de accu die een hele dag meegaat hoef jij je geen zorgen meer te maken over het opladen.

Om jouw gegevens veilig te houden, hebben we biometrische beveiligingsfuncties en een reeks andere verificatiemaatregelen toegevoegd.

woman working on computer

Business Essential

Bij onze Business Essential-reeks staat productiviteit centraal. Het biedt je de tools om de klus te klaren zonder je budget te overschrijden.

Eersteklas beveiliging houdt jouw gegevens veilig, terwijl krachtige processors zware taken eenvoudig uitvoeren. Voeg daar nog eens prettige draagbaarheid en een moderne uitstraling aan toe en je hebt een formidabel pakket.

Bekijk vandaag nog ons volledige laptop assortiment