Laptops voor bedrijven in het mkb

Laptops ontworpen voor kleine bedrijven met een grote ambitie. Geef je mensen de tools die ze nodig hebben om te werken. Bedrijven hebben computers nodig die voldoen aan de veeleisende behoeften van ambitieuze ondernemers. Daarom moeten laptops voor bedrijven in het mkb een combinatie bieden van kracht, prestaties en prijs, om de allerbeste zakelijke laptops te leveren: een apparaat voor elke werknemer.

Kies de juiste laptops voor jouw kleine bedrijf

Als je laptops kiest voor je bedrijf, let er dan op dat je laptops selecteert van het juiste formaat, gewicht en draagbaarheid om jouw bedrijf soepel te laten draaien wanneer je klanten ontmoet of in een thuiskantoor werkt.

man working at computer

Draagbaarheid en connectiviteit voor onderwerg

Kleinere laptops zijn gemakkelijker mee te nemen, maar beschikken vaak over minder vermogen. De beste zakelijke laptops combineren multitasking met een accu die de hele dag meegaat. Bovendien kan het handig zijn om optionele LTE-connectiviteit toe te voegen voor wanneer er geen wifi beschikbaar is, wanneer jouw mensen in een vergadering zijn of op afstand werken. LTE zorgt ervoor dat je dan wel in verbinding kan blijven.

A laptop connecting to a docking station and monitor

Schermgrootte

Van kleine en draagbare 13-inch beeldschermen tot grotere, zwaardere 15,6-inch beeldschermen: schermgrootte kan een wereld van verschil maken als je jouw laptop van vergadering naar vergadering moet meenemen. Bij huidige beeldschermen met hoge resolutie past er veel op één scherm. Wat de schermkwaliteit betreft kun je het best een helder scherm met beperkte lichtweerspiegeling kiezen dat aangenaam is om naar te kijken.

Two people sat together - working on a laptop

Gewicht

Het is niet ideaal om de hele dag, of zelfs overal op kantoor, een zware laptop mee te sjouwen. Kies een laptop die jouw mensen gemakkelijk oppakken, zodat ze op elke plek kunnen samenwerken. Ultradunne en lichte laptops zijn zeer slank en gemakkelijk mee te nemen, maar ze zijn minder ideaal voor de meest veeleisende taken, zoals grafisch ontwerp of videobewerking.

A man putting a laptop into his bag

Bedrijfsapplicaties en -software uitvoeren

Voor de altijd beschikbare, energievretende apps van vandaag heb je in kleine zakelijke laptops de juiste processors en genoeg geheugen nodig.

A woman using a computer

Levensduur van de accu

Laptops voor bedrijven die meer dan 10 uur continu gebruik bieden, hebben een groot voordeel: jouw mensen kunnen blijven werken, waar ze ook zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over de levensduur van de accu.

A man using a phone and laptop

Kosten

Het opbouwen van een bedrijf kan een stressvol zijn, waarbij je voortdurend je winst in de gaten houdt. Goede laptops hoeven niet extreem duur te zijn, maar zorg ervoor dat je ze bij de juiste leverancier koopt.

man working at computer