Laptops voor scholen en onderwijs

Elke type school of onderwijssysteem is uniek, daarom heeft Sharp een ruim aanbod van laptops en tablets ontwikkeld voor elk aspect van het onderwijs. Haal het maximale uit uw studenten, docenten en bestuurders. Voor elk budget heeft Sharp de juiste technologie, dat is het basisprincipe achter onze betaalbare laptops voor scholen.

Grote prestaties, kleine prijs

Studenten moeten de portemonnee vaak goed in de gaten houden, maar ze hebben ook een laptop nodig die dag in, dag uit goed presteert. Met een indrukwekkende verwerkingskracht die meerdere veeleisende apps tegelijkertijd aankan, zijn onze lichtgewicht laptops klaar voor elke taak.

Studenten hebben goed presterende laptops nodig. De multicore laptops draaien hun hand niet om voor intensief gebruik en meerdere browsertabbladen tegelijk. We gebruiken alleen multicore processors, dus multitasken is geen probleem.

A child using a laptop

Valbestendig en duurzaam

Laten we eerlijk zijn: er gebeurt wel eens een ongelukje. Het ruige studentenleven betekent dat een computer extra duurzaam moet zijn. Daarom zijn onze laptops voor het onderwijs getest op stevigheid, van het frame tot aan de accu. Dankzij rubberen bumpers, versterkte scharnieren, een valbestendig ontwerp en een morsbestendig toetsenbord vangen laptops alle klappen op.

A laptop with a coffee next to it

24/7 gebruik

Waar het leven van de studenten zich ook afspeelt, in de bibliotheek, in het klaslokaal, in de bus of op de bank: studenten hebben een computer nodig waarop ze altijd en overal kunnen vertrouwen. Met een gewicht van iets meer dan een kilo zijn onze lichtgewicht laptops voor het onderwijs makkelijk mee te nemen, altijd klaar voor gebruik en geschikt voor elk rooster. Ze zijn klein genoeg voor een standaardtas of rugzak en de robuuste accu zorgt ervoor dat studenten de colleges overleven.

A man putting a laptop into his bag

Serieus over beveiliging

Gegevens van studenten zijn belangrijk. Dat is nu meer dan ooit het geval, dus we verslappen niet op het gebied van beveiliging. Onze laptops voor het onderwijs hebben hoogwaardige Trusted Platform Module (TPM) 2.0-versleuteling en de optie van een vingerafdruklezer.

man working at computer

Gemakkelijk beheer

Het beheren van verschillende computers hoeft je geen hoofdpijn te bezorgen. Dankzij de Intune for Education-dienst van Microsoft zijn onze laptops zeer makkelijk te beheren. IT-beheerders in het onderwijs kunnen apparaten snel en eenvoudig vooraf configureren, onderhouden en uitschakelen. Dat alles met weinig tot geen infrastructuur. 

A woman working on a laptop

Accu voor de hele dag

Met een accu die tot wel 10 uur meegaat is het een fluitje van een cent om de hele schooldag door te komen. Van ochtendlessen of lezingen tot 's avonds films kijken, onze laptops zijn de betrouwbare laptops die studenten en leerlingen nodig hebben. 
 

woman at computer