Lichtgewicht laptops

Werk waar je maar wilt met onze lichtgewicht laptops.

Draagbare zakelijke laptops zijn de motor achter jouw productiviteit. In het verleden moest je een keuze maken: kracht of mobiliteit? De keuze voor een lichtgewicht laptop betekende dat je moest inleveren op capaciteit. Met onze laptops is dit niet nodig.  

Nu kun je het combineren in één laptop: de kracht om je dagelijkse taken uit te voeren, plus de draagbaarheid om de laptop gemakkelijk mee te nemen naar een vergadering met een klant. Met onze lichtgewicht laptops ben je klaar voor succes.  

De beste zakelijke laptop voor werk onderweg

Onze laptops zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten en leveren de prestaties die je nodig hebt, waar je ook bent. Van vergaderingen op kantoor tot thuiswerken. Met onze lichtgewicht laptops kunt je alles doen, zonder het extra gewicht.  

Two people sat together - working on a laptop

Lichtgewicht laptops met veel kracht

De laptops van Sharp behoren tot de beste zakelijke laptops, door een combinatie van krachtige technologie en een lichtgewicht ontwerp. Onze zakelijke laptops leveren krachtige prestaties die jouw productiviteit ondersteunen. Tevens betekent het feit dat ze minder wegen niet dat ze ook minder doen. Sharp biedt een reeks ultra draagbare en duurzame laptops die weliswaar licht zijn, maar zwaar werk leveren als het gaat om prestaties. 

man working at computer

Weinig gewicht, veel keuze. 

De lichtgewicht laptopreeks van Sharp doet geen concessies op het gebied van elegantie, veiligheid of veelzijdigheid. Onze laptops zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen om aan jouw werkbehoeften te voldoen. Met onze hoogwaardige, lichtgewicht laptops hoef je niet in te leveren op mobiliteit of kracht. Kies uit ons uitgebreide assortiment, van 2-in-1 converteerbare zakelijke laptops tot laptops met verbluffende 15,6-inch beeldschermen en USB-C-connectiviteit.  

person typing at computer