Lichtgewicht laptops

Werk waar je maar wilt met onze lichtgewicht laptops.

Draagbare zakelijke laptops zijn de motor achter jouw productiviteit. In het verleden moest je een keuze maken: kracht of mobiliteit? De keuze voor een lichtgewicht laptop betekende dat je moest inleveren op capaciteit. Met de Dynabook laptops is dit niet nodig.  

Nu kun je het combineren in één laptop: de kracht om je dagelijkse taken uit te voeren, plus de draagbaarheid om de laptop gemakkelijk mee te nemen naar een vergadering met een klant. Met onze lichtgewicht laptops ben je klaar voor succes.  

De beste zakelijke laptop voor werk onderweg

Onze Dynabook laptops zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten en leveren de prestaties die je nodig hebt, waar je ook bent. Van vergaderingen op kantoor tot thuiswerken. Met onze lichtgewicht laptops kunt je alles doen, zonder het extra gewicht.  

man on phone

Lichtgewicht laptops met veel kracht

De Dynabook laptops van Sharp behoren tot de beste zakelijke laptops, door een combinatie van krachtige technologie en een lichtgewicht ontwerp. Onze zakelijke laptops leveren krachtige prestaties die jouw productiviteit ondersteunen. Tevens betekent het feit dat ze minder wegen niet dat ze ook minder doen. Sharp biedt een reeks ultra draagbare en duurzame Dynabook laptops die weliswaar licht zijn, maar zwaar werk leveren als het gaat om prestaties. 

man working at computer

De Portégé-reeks uit de X-serie: onze Business Ultimate laptops

Wil je jouw team en organisatie alleen van de beste technologie wil voorzien? Dan hoef je niet verder te kijken dan de Portégé-reeks uit de Dynabook X-Serie. Deze reeks bestaat uit robuuste, zakelijke laptops voor alle werktaken, waaronder de lichtste 13-inch converteerbare laptop ter wereld. Dat is de beste zakelijke laptop voor een krachtige alleskunner zonder volume.  

Weinig gewicht, veel keuze. 

De lichtgewicht laptopreeks van Sharp doet geen concessies op het gebied van elegantie, veiligheid of veelzijdigheid. Onze Dynabook-laptops zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen om aan jouw werkbehoeften te voldoen. Met onze hoogwaardige, lichtgewicht laptops hoef je niet in te leveren op mobiliteit of kracht. Kies uit ons uitgebreide assortiment, van 2-in-1 converteerbare zakelijke laptops tot laptops met verbluffende 15,6-inch beeldschermen en USB-C-connectiviteit.  

Bekijk onze laptops en vind de perfecte match voor jouw organisatie. 

person typing at computer