Dynabook Portégé

Business ultimate

Dynabook Portégé laptops

Dynabook Portégé computers zijn lichtgewicht en beschikken over een sterk ontwerp. Portégé-modellen zijn ontworpen voor wie het beste vereist op het gebied van mobiel werken. Ze bieden hoge verwerkingssnelheden en optionele LTE-connectiviteit. Dit levert snelle prestaties op voor het weergeven van grafische afbeeldingen en het probleemloos uitvoeren van applicaties die veel van je laptop eisen, zelfs wanneer je mobiel bent.

De levensduur van de accu van de Portégé-serie is uitstekend, waardoor je na een hele werkdag van 8 uur vaak zelfs nog batterijduur over hebt. De X30 en de X50-modellen beschikken namelijk over een accuduur van maximaal 16 uur en de X40-modellen beschikken over een accuduur van meer dan 14 uur. Bovendien kunnen deze modellen ultrasnel opladen wanneer de accu bijna leeg is.

Betrouwbaarheid en beveiliging zijn, net als bij alle andere Dynabook laptops, een vast onderdeel van het ontwerp. Een volledig assortiment accessoires, inclusief voedingen en USB-C-dockingstations, is compatibel met alle Dynabook zakelijke laptops. Dit biedt je de flexibiliteit om moeiteloos heen en weer te schakelen tussen thuis en kantoor en om alles wat je nodig hebt aan te sluiten.

computer