Dynabook Tecra

Business Advanced

Dynabook Tecra zakelijke laptops

Onze Tecra-laptops, waaronder onze nieuwste A40- en A50-modellen, zijn ontworpen om je te helpen om efficiënter te werken en bieden alles wat een zakelijke professional zich maar kan wensen. Ons Business Advanced assortiment bestaat uit slanke, duurzame en gebruiksvriendelijke Tecra-modellen.

Heldere, weerspiegelingsvrije schermen worden gecombineerd met optionele LTE-connectiviteit. Dankzij een accu die de hele dag meegaat kunnen werknemers productief blijven, net als studenten en gebruikers in het hoger onderwijs die meer presentaties van hun computers eisen. Om jouw gegevens veilig te houden hebben we biometrische beveiligingsfuncties en een reeks andere verificatiemaatregelen zoals gezichtsherkenning toegevoegd.

Een volledig assortiment accessoires inclusief voedingen, USB-C-dockingstations en standaarden zijn compatibel met alle zakelijke Dynabook laptops. Dit biedt je de flexibiliteit om moeiteloos heen en weer te schakelen tussen thuis, kantoor of de universiteit en om alles wat je nodig hebt aan te sluiten.

computer