A person typing on a laptop
A person typing on a laptop

Firewall beveiliging

Bescherm je kritieke bedrijfssystemen en gegevens tegen schade met onze uitgebreide firewall-beveiliging.

Bescherm tegen cyberdreigingen

Cyberdreigingen blijven zich vermenigvuldigen en worden steeds geraffineerder, waardoor organisaties van elke omvang waakzaam moeten blijven en zich moeten blijven beschermen tegen opkomende en potentiële risico’s. Een effectieve, goed beheerde en ontwikkelende strategie voor cybersecurity is essentieel.

man working at computer

Wat is een firewall? Wat doet een firewall?

Firewalls zijn cruciaal voor het beschermen van je bedrijfssystemen en gegevens tegen kwaadaardige hackers, malware en virussen. De hoeveelheid gegevens blijft groeien, waarbij informatie is opgeslagen op meerdere platforms en locaties. Daarom moet jouw firewall-beveiliging mee blijven groeien.

De uitgebreide oplossingen voor firewall-beveiliging van Sharp bieden de hoge beveiligingsniveaus die jouw moderne bedrijf nodig heeft. Dit betekent dat je verzekerd bent dat jouw gevoelige en waardevolle bedrijfsmiddelen buiten het bereik van ongewenste worden gehouden.

person typing at computers

Uitgebreide firewall-beveiliging, afgestemd op jouw bedrijf

Onze op maat gemaakte beheerde service voor firewall-beveiliging beschermt zowel jouw bedrijfssystemen als alle gegevens op laptops, desktops, mobiele apparaten en servers. Onze oplossingen voldoen ook aan de normen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We kunnen apparaten en controles integreren die we als onderdeel van een beheerde service proactief voor je controleren en bijwerken en waarmee we verdacht gedrag signaleren zodra het zich voordoet. Jij hoeft je geen zorgen te maken, want wij regelen alles voor je.

Het pakket voor beveiliging van de netwerkfirewall van Sharp bevat tools die speciaal zijn ontworpen voor inbraakpreventie, gateway-antivirus, opsporing van en reactie op bedreigingen, reputatiebescherming, applicatiebeheer en -blokkering, preventie van gegevensverlies en DNS-monitoring.

Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT-services, IT support, IT-helpdesk en IT oplossingen om je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

Woman writing on pad