Two people talking
Two people talking

Backup and Disaster Recovery

Zorg ervoor dat je het juiste plan voor back-up en herstel hebt om jouw informatie, bedrijf en medewerkers te beschermen tegen onvoorspelbare IT-storingen.

Back-up en Disaster Recovery

Zelfs de meest geavanceerde, robuuste bedrijfsstrategie kunnen je niet op het onverwachte voorbereiden. Van technische storingen en menselijke fouten tot inbreuken op de cybersecurity en natuurrampen: bepaalde gebeurtenissen zijn simpelweg onvoorspelbaar en vallen buiten jouw controle.

Het gebeurt misschien niet vaak, maar als het gebeurt moet je er klaar voor zijn. Anders verlies je waardevolle informatie, waardoor de toekomst van jouw bedrijf in gevaar wordt gebracht.

Ben je ervan overtuigd dat jouw IT-noodherstelplan sterk genoeg is om na een probleem alles weer snel aan de gang te krijgen? Vraag jezelf dan eens af hoe lang je realistisch gezien denkt dat je productief zou kunnen werken als je geen toegang zou hebben tot jouw systemen en gegevens.

man working at computer

Zorg ervoor dat je goed beschermd bent

Een effectieve planning voor IT-herstel is cruciaal om jouw bedrijf soepel te laten functioneren in geval van tegenslag. Het is ook belangrijk dat iedereen in jouw organisatie weet wat ze moeten doen om de bedrijfscontinuïteit te behouden en eventuele uitvaltijd tot een minimum te beperken. 

Back-up en Disaster Recovery van Sharp geeft je de tools en strategieën die je nodig hebt om te verzekeren dat je op alles voorbereid bent. Kies uit een uitgebreide reeks toonaangevende cloud back-upsystemen, externe back-up’s en online systemen om je te beschermen.

people in a meeting room

Zorg voor een snel herstel

Menselijke fouten - Wanneer teams samenwerken aan documenten komt het per ongeluk verwijderen van gegevens vaker voor dan je denkt.

Cyberaanval - Cybercriminaliteit, zoals phishingmails en malware, neemt toe en is er meestal op gericht om gevoelige informatie te stelen of te beschadigen.

Hardware storingen - Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt komen storingen minder vaak voor, maar als ze ontstaan kunnen ze grote problemen veroorzaken.

Diefstal of verlies van hardware - Nu er meer mensen op afstand werken, raken er ook steeds meer apparaten zoek en worden er meer apparaten gestolen.

Natuurramp - Branden, overstromingen of een wereldwijde pandemie kunnen jouw bedrijf volledig plat leggen.

Stroomuitval - Zonder stroom functioneren bedrijven niet en dergelijke storingen houden soms enige tijd aan.

man in comms room

Oplossingen voor elk scenario

De oplossing voor back-up en Disaster Recovery van Sharp beschermt jouw mensen, bedrijven en klanten tegen onverwachte gebeurtenissen. Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT services, IT support, IT helpdesk en overige IT oplossingen om elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

people in huddle