A man using a laptop
A man using a laptop

Zakelijke laptop kopen

Krijg betrouwbare, betaalbare ondersteuning en ontketen het potentieel van jouw medewerkers met Sharp's zakelijke laptop inkoopservices.

Maak kennis met de beste zakelijke laptops

In de nieuwe wereld van het hybride werken zijn laptops de ruggengraat van de productiviteit van medewerkers. Vaak is het echter lastig om de juiste laptop te vinden voor een betaalbare prijs.

Wij maken de aanschaf van laptops voor zakelijk gebruik gemakkelijker.

Simpel, snel en betaalbaar

Bespaar tijd en middelen met onze ondersteuning voor de aanschaf van laptops. Van advies en levering tot doorlopende IT support: ons deskundige team regelt alles voor je, tegen een prijs die bij jouw bedrijf past.

Wij staan voor je klaar
Onze IT-services gaan verder dan het inkopen van de beste zakelijke laptops voor jouw bedrijf. Onze gepersonaliseerde aanpak zal jouw unieke uitdagingen oplossen, of je nu op zoek bent naar laptops voor kleine bedrijven of naar een voorraad voor een internationale onderneming.

woman at computer

Benut het volledige potentieel van jouw teams

Onze lichtgewicht laptops zijn voorzien van de allerbeste IT software, waardoor jouw medewerkers altijd over de tools beschikken die ze nodig hebben om hun beste werk te leveren, waar ze ook werken.

Bovendien bieden we je met concurrerende opties voor laptopfinanciering, de vrijheid om jouw team te ondersteunen tegen een prijs die bij jou past.

Zorg dat je een stap voor blijft
Net als jouw bedrijf, ontwikkelt technologie zich voortdurend. Je investering in de nieuwste, innovatieve zakelijke Dynabook-laptops verhoogt de productiviteit op de werkplek. Al onze laptops zijn elegant ontworpen voor de moderne werkplek en bieden ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, terwijl ze toch slank en licht zijn.

people in a meeting

Beveiliging eenvoudig gemaakt

Jouw gegevens zijn kostbaar, dus het is cruciaal dat jouw apparaten beveiligd zijn. Met onze oplossing voor beveiliging ben je 24/7 beschermd tegen cyberaanvallen, malware, virussen en andere interne en externe bedreigingen.

Dankzij automatische beveiligingspatches, antivirussoftware en slimme aanmeldingsopties worden jouw zakelijke laptops constant en automatisch beschermd. Wil je meer weten over onze voordelige, lichtgewicht laptops voor bedrijven? Bekijk dan hier onze zakelijke laptops.

man working at computer