Follow-me

#SamenSterker: Sharp maakt hygiënisch printen mogelijk

Nu de maatregelen rondom het coronavirus langzaam worden versoepeld, betekent dat ook dat er wellicht weer meer medewerkers richting hun werkplek op kantoor terug gaan. In de kantoren zijn inmiddels al veel maatregelen genomen om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden. Maar is er ook veel werk verzet om de vereiste maatregelen na te leven en opgestelde richtlijnen te volgen hoe om te gaan met de hygiëne op kantoor of school, maar is hierbij ook aan de printer of het kopieerapparaten gedacht?

De kopieerapparaten en printers op kantoor of op school worden door veel verschillende mensen herhaaldelijk gebruikt. Hoe meer mensen er weer op kantoor zullen werken, hoe meer handelingen en contactmomenten medewerkers ook met de printer zullen hebben.

Natuurlijk moet ook deze gedesinfecteerd en schoongemaakt worden na gebruik. Denk hierbij aan het display van de machine en de documenteninvoer. Maar Sharp gaat nog een stap verder onder de noemer Sharp Hygiënisch Printen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers zo min mogelijk handelingen op de printer uitvoeren? Dit is heel goed mogelijk door de printopdrachten vast te houden en per medewerker te laten afdrukken. Wanneer de medewerker zich aanmeld bij de printer, met een toegangspas en deze voor de kaartlezer houdt, zullen de documenten die voor die persoon in de wachtrij staan pas worden afgedrukt. Simpel, zonder één handeling op de printer of het display te hoeven uitvoeren.  

In onderstaande korte video leggen we uit hoe ook je simpel en effectief hygiënisch kunt printen.

Interesse in Sharp Hygiënisch Printen? Laat dan jouw gegevens achter via onderstaand formulier en onze experts nemen contact met je op om ook jouw printer geschikt te maken voor Sharp Hygiënisch printen.

Samen staan we sterker. Wij vinden het belangrijk dat klanten het maximale uit hun apparatuur halen, omdat we in tijden van de coronacrisis elkaar juist kunnen helpen en versterken. Op onze actiepagina, www.sharp.nl/samensterker, worden alle tips, video’s en adviezen verzameld die bedrijven helpen om effectiever, efficiënter en hygiënisch te werken. #SamenSterker

Meer tips voor nog meer efficiëntie in jouw organisatie? Kijk op www.sharp.nl/samensterker.