PB-L2B Series News page

Sharp breidt 4K BIG PAD-reeks uit met nieuwste generatie schermen voor de hybride kantooromgeving

Sharp introduceert drie nieuwe 4K interactieve displays: de PN-L2B serie. De serie bouwt verder op de bekroonde BIG PAD-reeks van interactieve oplossingen met uitstekende 4K-helderheid en intuïtieve bediening die samenwerking en productiviteit in (hybride) vergaderomgevingen bevorderen.

Ondersteuning bij moderne bedrijfsomgevingen

De PN-L2B-serie is verkrijgbaar in verschillende grote formaten van 65 inch tot 75 en 86 inch. De displays hebben een 3840 x 2160 Ultra HD 4K-resolutie, wat zorgt voor perfecte beelddefinitie en een hoog contrast, zodat de geprojecteerde informatie duidelijk en nauwkeurig leesbaar is op de display.

De nieuwe serie is met een optionele AV Soundbar, camera op kamerschaal, microfoon en luidspreker ideaal voor hybride vergaderingen. Daarnaast zijn de schermen voorzien van de Synappx™ Launcher, zodat ze gecombineerd kunnen worden met Sharp's Synappx-applicaties en -diensten. Deze ondersteunen en vereenvoudigen de opzet van vergaderingen, waardoor je als team kan focussen op de samenwerking en de kern van de vergadering zelf.

Eenvoudige gebruikerservaring

De schermen bieden een intuïtieve gebruikerservaring: schrijven op het scherm voelt net zo natuurlijk en moeiteloos aan als schrijven met pen op papier. Bovendien zorgt de Zero Bonding en PrecisionTouch-technologie voor optimale nauwkeurigheid en responsiviteit. Schrijven en tekenen gebeurt met minimale vertraging zodat de focus van de gebruiker niet verstoord wordt door technische afleiding.

Ook over het ontwerp van de PN-L2B-serie werd zorgvuldig nagedacht om te kunnen voldoen aan de eisen en uitdagingen van onze huidige bedrijfsomgeving. Zo maakt de enkele USB-C-connector een einde aan aansluitingsverwarring en zorgt ervoor dat informatie eenvoudig kan worden gedeeld en vergaderingen zonder vertraging van start kunnen gaan. De nieuwe schermen werken dankzij 4K Android PC naadloods samen met Android Apps of apps van derden. Bovendien delen gebruikers dankzij de geïntegreerde draadloze connectiviteit moeiteloos informatie vanaf hun smartphone.

Wilbert Hendriks, Manager Marketing & Strategie Benelux bij Sharp, stelt: "We zijn erg blij dat we onze reeks bekroonde interactieve BIG PAD-oplossingen kunnen uitbreiden en onze best-in-class 4K touch-prestaties naar een nog breder scala aan omgevingen kunnen brengen. Deze next-generation displays verbeteren de productiviteit en efficiëntie binnen bedrijven door hen te voorzien van alle samenwerkingstools en -toepassingen die nodig zijn voor doeltreffend teamwork."

De PN-L752B is nu beschikbaar via Sharp en zijn partners, de PN-L862B zal vanaf mei 2022 beschikbaar zijn en de PN-L652B vanaf augustus 2022. Ga voor meer informatie over Sharp’s digital signage-portfolio naar de website van Sharp.