Neem contact met ons op

Sharp Electronics Benelux B.V.

Welkom bij Sharp Electronics Benelux B.V.

Sharp ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen.

Het ontstaan van ons bedrijf komt voort uit het uitvinden van de "Ever Sharp pencil", een mechanisch vulpotlood wat altijd scherp blijft en daarvan is de naam Sharp van afgeleid. Vanuit deze ontwikkeling in 1912 heeft Sharp een enorme diversiteit aan nieuwe en innovatieve producten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld de allereerste rekenmachines met een LCD display. Maar dat was slechts het begin.

Al meer dan een eeuw zijn we bezig met het als maar innoveren van producten en hebben we vele bekroonde producten en diensten ontwikkeld op het gebied van Printoplossingen, IT-services, Professionele Displays en Energy Solutions.

Onze inspiratie

Onze drijvende kracht achter onderzoek en ontwikkeling is niet alleen het creëren van betere versies van bestaande producten - we streven naar meer. Voor thuis, op het werk en alles daar tussenin bestaat onze missie uit het creëren en streven naar unieke producten en oplossingen die de kwaliteit van leven voor iedereen ter wereld kunnen verbeteren.

Onze bekroonde zakelijke producten helpen u de productiviteit te verhogen en uw kosten te verlagen, waarbij wij uw informatiestroom efficient kunnen inrichten en optimaal kunnen beveiligen.

Thuis kan onze consumentenelektronica een toegevoegde waarde zijn voor uw comfort en entertainment. Bovendien kunnen onze geavanceerde zonne-energie en energiebeheersystemen uw CO2 uitstoot verminderen, terwijl u geld bespaart.

De impact op het milieu

Sharp neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. Van productontwerp tot productie, verpakking, energieverbruik en de verwijdering van verouderde producten. We doen er alles aan om de hoeveelheid afval te verminderen, grondstoffen te besparen en deze ook te hergebruiken.

Document Solutions

Sharp produceert afdruksystemen die compact en handig zijn, zowel voor de kantooromgeving als voor productieprintsystemen en moderne reproruimtes. In combinatie met onze softwareoplossingen verhoogt u de productivitiet en flexibiliteit van uw kantooromgeving. 

Visual Solutions

Sharp ontwikkelt en fabriceert de meest geavanceerde display oplossingen ter wereld. Onze interactieve schermen, video walls, grootformaat en professionele displays zijn onder andere ideaal voor bedrijven met bedrijfskritische controlekamers, de detailhandel of TV- en ontwerpstudio’s.

Managed Services

Sharp’s Managed Services verbeteren de productiviteit van uw printomgeving en zorgen er voor dat uw IT-infrastructuur, servers en netwerken betrouwbaar, veilig en efficiënt zijn.

Sharp Solar Energy

Sharp biedt zonnepanelen van hoge kwaliteit aan voor uw woon- en bedrijfsdaken, vrije veld installatie en mogelijkheden voor een gezamenlijke ontwikkeling van PV-zonneprojecten. Sharp heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het  leveren van zonne-energieoplossingen.