Future of Work

Ontdek de potentie van medewerkers

Bij Sharp denken we dat medewerkers het ware potentieel van elk bedrijf zijn. En hoe beter uw medewerkers hun potentie kunnen inzetten, hoe succesvoller uw bedrijf zal zijn. Sharp is van mening dat de behoeften van mensen afgestemd moet worden op de vorm en het doel van de toekomstige technologische mogelijkheden.

Als bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten, diensten en oplossingen voor de werkomgeving, beschikt Sharp al over verschillende technologieën die gebruikers ontzorgen. Om de toekomstige behoeften van medewerkers te begrijpen heeft Sharp onderzoek gedaan onder millennials. 

Sharp ging met een groep millennials aan tafel om met hen persoonlijk over hun toekomst te praten. De vraag was: hoe de millennials verwachten dat nieuwe technologieën hun manier van leven en werken zal veranderen, welke mogelijke bedreigingen dit met zich meebrengt en welke kansen deze veranderingen zouden creëren?
 

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen regelmatig updates over onze producten en diensten, promoties, het laatste nieuws en onze evenementen.