Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side
Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side

Synappx Services

Verbind technologie, stimuleer samenwerking

Informeer nu

Synappx Services

Synappx™ is een innovatief platform van applicaties en services dat met jouw huidige technologie op kantoor samenwerkt om jouw medewerkers gemak te bieden.

Geen frustratie en gedoe meer met technologie tijdens vergaderingen. Deel of print informatie precies waar en wanneer deze nodig is. Ga slimmer om met jouw vergaderruimtes en bevorder een betere onderlinge samenwerking tussen medewerkers.

Het makkelijker samenwerken en de technologie die dit moet ondersteunen behoren tot een van de belangrijkste doelstellingen van moderne organisaties.  

De algemene verwachting van technologie is dat dit gemakkelijk te gebruiken, mobiel-vriendelijk én veilig is. De services van Synappx™ helpen organisaties om aan deze verwachtingen te voldoen, ze verbinden technologie en medewerkers op de werkplek met elkaar.

Synappx Collaboration Hub

Synappx™ Collaboration Hub is een slimme abonnementsservice die je betere vergaderresultaten biedt door een consistente gebruikerservaring te bieden met de meest populaire videoconferentie- en samenwerkingsplatforms.

Met een eenvoudig te gebruiken interface kun je met gemak elke Bring Your Own Meeting (BYOM) of hybride vergadering houden, AV-apparatuur bedienen en moeiteloos belangrijke documenten openen en delen. Gebruikers voelen zich op hun gemak bij de Synappx™-bedieningselementen en hoeven zich geen zorgen te maken over het gebruik van onbekende apparatuur voor vergaderruimten.

Bovendien maakt het krachtige ontwerp het houden van elke BYOM- of in-roomvergadering met geïnstalleerde apparatuur een plezierige en stimulerende ervaring, waarbij de focus altijd blijft op de inhoud en samenwerkingsdoelstellingen.

Synappx™ Collaboration Hub maakt elke vergadering effectief en productief, ongeacht de gelegenheid of locatie. 

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

Award voor innovatie

De Synappx™ Services zijn beoordeeld en getest door verschillende onafhankelijke instanties. We zijn er trots op dat we voor de Sharp Synappx™ Services een Outstanding Achievement in Innovation in ontvangst hebben mogen nemen van BLI. 

Sharp Synappx Family award badge

Synappx Support

Voor hulp en advies over onze Synappx-producten, inclusief gebruikers- en administratorhandleidingen, systeemvereisten en FAQ's, kun je terecht in de supportsectie van onze website.

Man using a computer