Man using a laptop and smartphone
Man using laptop and smartphone with printer in foreground

Synappx Go

Productiviteit waar je ook bent

Informeer nu

Synappx Go

Met Synappx™ Go neem je jouw content en informatie overal mee naartoe. Met alleen je smartphone kun je eenvoudig content delen met een scherm, documenten scannen en afdruktaken vrijgeven vanaf een printer of kopieerapparaat. Doe meer, de hele dag door.

 • In de moderne wereld zijn we in groter mate afhankelijk van mobiele apparaten omdat we bijna alles kunnen doen vanaf een smartphone of tablet. Wat weerhoudt ons dan om ook geen content te delen of printen vanuit een smartphone?
 • Je kunt het gebruik van verschillende technologieën in vergaderingen en op de werkplek vereenvoudigen door gebruik te maken van Synappx™ Go. Deze oplossing helpt bij het wegnemen van de frustraties medewerkers ervaren bij het gebruik van verschillende technologieën en apparaten.
 • Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over toegang tot content of het aansluiten van apparaten die ze niet kennen. Dit regelen zij eenvoudig vanaf hun mobiele telefoon.

Voor meer informatie over Synappx™ Go, download onze datasheet uit de downloadsectie hieronder.

Man using laptop and mobile phone with a printer in foreground

Synappx Go

Productiviteit, waar je ook bent

Thumbs up cartoon

Printers en displays zijn persoonlijker dan ooit

Met Synappx™ Go doe je gedurende de dag meer, simpelweg door je telefoon te gebruiken. Maak jouw werkplek slimmer en maak gebruik van de bestaande technologische oplossingen om medewerkers sneller en effectiever te laten samenwerken.

 • Volg de eenvoudige installatiewizard.
 • Wanneer je de app gebruikt heb je geen verdere kennis nodig over de apparatuur.
 • Stel gepersonaliseerde scaninstellingen en toegang tot cloudopslag in om tijd te besparen.
Cartoon of three people infront of an interactive display and someone holding a phone

Verbeter de samenwerking

Met Synappx™ Go breng je overal een snelle samenwerking tot stand met behulp van de aanwezige displays. Zo hoeven de deelnemers niet alleen in de vergaderruimte te vergaderen, maar ook vanuit een huddle room, cafetaria of andere locaties.

 • Tik op de NFC-tag om de content op het Sharp-display weer te geven.
 • De teamleden kunnen door een simpele tik de  inhoud ophalen en samenwerken.
 • De gewijzigde content wordt opgeslagen op de oorspronkelijke locaties.
Mobile and printer infographic

Vereenvoudig het scannen en afdrukken van documenten met Synappx Go

Je hoeft niet te leren hoe je de printers en kopieerapparaten moet gebruiken en ook complexe inlogprocessen zijn niet meer nodig. Het scannen of afdrukken van documenten op een Sharp printer is eenvoudiger dan ooit! Je hoeft slechts je smartphone voor de NFC-tag te houden en je bent ingelogd. 

 • Maximaliseer het gemak en de beveiliging met de Synappx™ Go-functie om printtaken vrij te geven. Via deze functie is het mogelijk om documenten af te drukken op een printer. 
 • Scan documenten naar veelgebruikte bestandslocaties, jouw e-mailadres, een groep mensen of selecteer cloudopslagdiensten.

Synappx Admin Portal voor centraal beheer

Met het Synappx Admin Portal volg én beheer je de Synappx-applicaties vanaf één locatie. Beheerders hebben centrale controle over alle benodigde instellingen van de Synappx-applicaties. Middels enkele dashboards en data heeft de beheerder inzicht in het gebruik van vergaderruimtes, applicaties en trends binnen de organisatie.

Cartoon of a cloud

Beveiliging heeft onze prioriteit

Beveiliging staat altijd voorop bij Sharp. Met Microsoft® Azure-, Microsoft® 365- en Google Workspace™-technologieën en Sharp's ervaringen op het gebied van beveiliging worden Synappx-applicaties en -diensten beschermd. Om meer te weten te komen over de beveiliging van Synappx™, kun je onze white paper over de beveiliging downloaden.

Cartoon of electronic devices linked to a cloud with a padlock
Downloads

Synappx™ Go Datasheet

v1.0

Synappx Go & Synappx Meeting- White Paper (NL)

v1.0

Productiviteit, waar je ook bent

Synappx™ Go vereenvoudigt het scannen en afdrukken van documenten. Met de Synappx™ Go-app kun je bestanden afdrukken vanuit jouw cloudopslag, documenten scannen naar collega's en release-inhoud afdrukken vanaf jouw pc op elke ingeschakelde printer, zonder in te loggen of de printerinstellingen te wijzigen.

Houd eenvoudig Ad hoc vergaderingen

Synappx™ Go helpt samenwerking overal en altijd mogelijk te maken. Met de Synappx™ Go-app kunnen jij en je team inhoud delen op elk ingeschakeld scherm, samenwerken aan bestanden en ze opslaan op hun oorspronkelijke locatie zonder ooit een vergaderruimte te boeken.

Synappx Support

Voor hulp en advies over onze Synappx-producten, inclusief gebruikers- en administratorhandleidingen, systeemvereisten en FAQ's, kun je terecht in de supportsectie van onze website.

Man using a computer