People in a meeting
People in a meeting

Carrière

Wij zoeken denkers en doeners die ons helpen met het volgende hoofdstuk van ons bedrijf.

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplekken van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende, zakelijke, technologische producten en diensten.

De klant eerst

Het aanbod van producten en diensten van Sharp varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT-diensten. Dit doen we in samenwerking met toonaangevende merken. Het brede, geïntegreerde aanbod maakt ons dé technologiepartner voor onze klanten.

De kern van ons succes bestaat niet alleen uit wat we bieden, maar ook uit hoe we het leveren. Onze technologische oplossingen voor kleine bedrijven tot grote ondernemingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn in staat onze klanten te helpen navigeren door het voortdurend veranderende technologische landschap.

Office workers working at desk and an informal meeting

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Sharp doet er alles aan om haar medewerkers een moderne vooruitstrevende werkplek te bieden. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig, mensen met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker, mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met behulp van onze technologie. Werken bij Sharp is een geweldige kans voor getalenteerde mensen om samen onze missie waar te maken.

People huddled in a circle