Silhouettes of people working
Silhouettes of people working

Maak kennis met het Europese directieteam van Sharp

Het directieteam bestaat uit experts op het gebied van technologische innovatie, productontwikkeling, klantervaring, operationele prestaties, resourcebeheer en meer om een dynamische werkplek te runnen.

Maak kennis met de Europese directie van Sharp

Lees meer over het Europese directieteam van Sharp

Rob Tung

Rob Tung

President

Rob heeft een Master in Computer Science en heeft 25 jaar in de IT & Consumentenelektronica gewerkt. Hij is verantwoordelijk voor het stimuleren van winst en groei in Sharp Europa en zorgt ervoor dat de filosofie van Sharp in heel Europa wordt gecommuniceerd, zodat iedereen kan genieten van de waarheid, goedheid en schoonheid van technologie in het leven.

Yochi

Yoichi Tomota

Vice President

Yoichi heeft meer dan 26 jaar bij Sharp gewerkt, waarvan 9 jaar in de overzeese dochterondernemingen van Sharp in het Verenigd Koninkrijk en China. Hij is verantwoordelijk voor het bepalen van de Europese B2B-bedrijfsrichting en doelstellingen van Sharp en voor het versnellen van de bedrijfsprestaties en -activiteiten in alle relevante Europese bedrijfsactiviteiten.

 

Alexander

Alexander Hermann

President Informatie Systemen

Sinds 2004 is Alex verantwoordelijk voor landen, regio's en alle Europese B2B-verkoopdochterondernemingen van Sharp. Hij werkt nu aan de transformatie van Sharp's activiteiten van een hardware- en serviceleverancier naar een leverancier van geavanceerde oplossingen en diensten voor de toekomstige werkplek; ondersteund door aanzienlijke investeringen in de overnames van IT-servicebedrijven en Sharp's groeiende portfolio van technologieën.

Directieteam - Gedeelde diensten en informatiesystemen

Lees meer over Sharp's Europese leiders op het gebied van informatiesystemen, gedeelde diensten en product marketing

Seitaro

Seitaro Nomura

President van Shared Services

Na gekwalificeerd te zijn als Certified Public Accountant (CPA), in Washington in de Verenigde Staten, heeft Seitaro de afgelopen 20 jaar bij Sharp gewerkt, waarvan meer dan 15 jaar in de overzeese dochterondernemingen van Sharp in Singapore, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Zijn huidige rol omvat de verantwoordelijkheid voor het nastreven van operationele efficiëntie om klanten toegevoegde waarde te bieden, met altijd het leidende principe van "Oprechtheid en Creativiteit" van Sharp in gedachten.

Kazushi Oshima

Kazushi Oshima

Vice President Informatiesystemen

Kazushi is verantwoordelijk voor de Europese bedrijfsplanning van Sharp. Dit omvat planning op de middellange termijn, productstrategie, fusie- en overnamestrategie, bedrijfstransformatie, begroting voor het fiscale jaar, winstbeheersing en optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Jason C

Jason Cort

Directeur Productplanning en Marketing

Jasons rol in de B2B-transformatie van Sharp omvat het samenbrengen van Sharps zakelijke B2B-visie, Europese markten en bedrijfsdoelstellingen om de algemene bedrijfsrichting en -strategie vorm te geven en deze te vertalen in nieuwe producten, diensten, organisaties, digitale platforms en marketingcommunicatie.

Directieteam - Juridisch, IT en HR

Ontdek meer over onze Europese directieleden voor Juridisch-, IT- en HR-gebied

R Bloom

Richard Bloom

Hoofd Juridische zaken en Bedrijfssecretaris

Richard is verantwoordelijk voor de juridische en nalevingsaspecten van de activiteiten van Sharp in Europa en wordt ondersteund door een team van juridische en nalevingsprofessionals, waaronder een speciaal gegevensbeschermingsteam. Het doel van het juridische team is om de beste praktijken te bieden voor alle juridische en nalevingskwesties van Sharp, met behoud van een pragmatische, commerciële benadering.

Dirk H

Dirk Hennings

Algemeen directeur van het Europese IT-centrum

Dirk is verantwoordelijk voor het zorgen dat alle gebruikers van Sharp in Europa op een kostenefficiënte en veilige manier van hun IT-diensten kunnen genieten - van begin tot eind. Daarnaast is hij belast met de ontwikkeling en levering van innovatieve, nieuwe IT-diensten die de klanten van Sharp in staat stellen hun bedrijfsgroei te stimuleren en maximale zakelijke voordelen te behalen.

Phil H

Phil Herbert

Vice President Personeelszaken 

Met meer dan 20 jaar internationale HR-ervaring leidt Phil de HR-functie in Sharp Europa. Zijn belangrijkste focus is om ervoor te zorgen dat Sharp over het nodige HR-beleid en -processen beschikt om het nodige talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden, zodat Sharp de strategische doelstellingen kan verwezenlijken.

Directieteam - Bedrijfseenheden

Maak kennis met Sharp's Europese directieleden voor IT Services, Energie oplossingen en Visuele oplossingen

Colin B

Colin Blumenthal

Vice President IT Services 

Colin is verantwoordelijk voor de groei van Sharp's IT Services-divisie in Europa. Een belangrijk onderdeel van zijn rol is om ervoor te zorgen dat de IT-producten en -diensten van Sharp altijd voldoen aan de veranderende behoeften van de klanten van Sharp en dat Sharp de beste klanttechnologieën selecteert om klanten maximale waarde te bieden.

Peter Thiele

Peter Thiele

President Sharp Energie Oplossingen

Peter is verantwoordelijk voor het succes van de divisie Sharp Energy Solutions Europe (SESE) in de EMEA-regio. Hij stelt met name de korte- en langetermijndoelen, plannen en strategieën vast die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de diensten van Sharp altijd voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze overtreffen. Hij houdt ook toezicht op de activiteiten en middelen van de SESE, zit het hele personeelsbestand voor, beheert budgetten en zorgt dat middelen correct worden toegewezen.

Ian B

Ian Barnard

Senior Vice President Marketing & Product Management, Sharp NEC Display Solutions

Ian leidt alle marketingfuncties, inclusief productbeheer, branding en communicatie, binnen de Sharp NEC Display Solutions-activiteiten, om ervoor te zorgen dat ze de unieke waardepropositie, groeiprognoses en budgetten van het bedrijf ondersteunen. Hij is ook verantwoordelijk voor het definiëren en uitvoeren van marketingstrategieën om de algemene bedrijfsdoelstellingen van het bedrijf te ondersteunen, het bepalen van de strategie voor het groeiende product- en oplossingenportfolio en het ondersteunen van strategische partnerallianties in EMEA.