BP-70C31

Ontdek de Sharp kopieerapparaten

Ontdek ons ​​brede assortiment Sharp kopieerapparaten om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Informeer nu

Voor thuiskantoren, kleine tot middelgrote bedrijven en grotere ondernemingen: we hebben voor elke organisatie een passend kopieerapparaat.

De kopieerapparaten van Sharp leveren een oplossing voor elke klantbehoefte, van een kleine printer voor een startende onderneming tot een volledig op het netwerk aangesloten multifunctionele printer met uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, zoals nieten, vouwen en perforeren. Onze printers bieden ondersteuning aan het mkb en drukke zakelijke kantooromgevingen.

Dus of je nu in zwart-wit of kleur wilt afdrukken, scannen en faxen of een reeks afwerkingsmogelijkheden zoals nieten of vouwen nodig hebt, ons uitgebreide assortiment kopieerapparaten en all-in-one printers is ontworpen om met jou samen te werken. Met deze apparaten verbeter je de productiviteit, efficiëntie en samenwerking in jouw bedrijf, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid.

Efficiëntie en beveiliging met één druk op de knop

Ons uitgebreide assortiment van basismodellen tot all-in-one printers en multifunctionele apparaten zijn voorzien van veel beveiligingsopties.

We ondersteunen de verbetering van de digitalisering door het mogelijk te maken om direct een gescand document via e-mail te verzenden, waarmee de processen op gebied van snelheid en veiligheid verbeterd worden. Verder beschikken onze printers over andere functies, zoals draadloos verbinding maken, scannen naar de Cloud, aanpasbare touchscreen-interfaces, bewegingssensoren, databeveiliging en veel meer.

MFP Panel

Verbeter de samenwerking binnen jouw hele bedrijf

Met de kopieerapparaten en multifunctionele printers van Sharp maak je professionele documenten en deel je deze moeiteloos met de optie voor toegang tot cloudopslag en software voor documentdistributie. Hierdoor blijven jouw projecten op schema en jouw mensen op de hoogte, waar ze ook zijn.

Of je nu ideeën deelt met medewerkers, aan een project werkt of gevoelige informatie deelt zoals financiële of juridische documenten, dankzij de software en toonaangevende beveiligingsfuncties van Sharp ga je moeiteloos door met jouw projecten.

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

Laat onze kopieerapparaten met je meegroeien

Je kunt extra functies toevoegen aan jouw Sharp-kopieerscanner om deze te upgraden naarmate je uitbreidt. Denk daarbij aan functies zoals perforeren, boekjes maken, nieten en sorteren. Meer geheugen nodig? Bij sommige apparaten is het mogelijk om extra geheugenopslag op de harde schijf toevoegen. Een andere optie is om extra papierlades toe te voegen om een grotere afdrukcapaciteit mogelijk te maken om aan de groeiende behoeften van je bedrijf te voldoen.

Werk jij in de grafische sector of heb je veel printopdrachten, dan helpt een van onze A3 kopieerapparaten of productieprinters je om de werktijd te verkorten en snel jouw afdrukken met een hoge kwaliteit te maken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment kopieerapparaten om de perfecte printoplossing voor jouw bedrijf te vinden.

 

MX-M1206

Awards

iF

Design Award 2019

BLI Line of the Year

Copier MFP Line of the Year 2019

BLI Reliability

Most Reliable Monochrome Copier MFP Brand 2018-2021

BLI Pacesetter

Ease of Use: Enterprise Devices 2018-2019