people in a meeting

Samenwerking

Sharp beschikt over een breed portfolio van samenwerkingsoplossingen, software en support. We zorgen voor eenvoudige en effectieve samenwerking op de moderne werkplek.

Samenwerking op de toekomstige werkplek

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar samenwerking op de werkplek gaat over mensen die samenwerken. Die definitie gaat nu verder dan het werken op de traditionele werkplek. De hybride werknemers van vandaag moeten altijd en overal kunnen samenwerken. Dat betekent dat ze over effectieve communicatietools en toegang tot informatie moeten beschikken, ongeacht hoe deze wordt aangemaakt of opgeslagen.

Technologie is een belangrijke factor, maar het moet gebruiksvriendelijk zijn. Het is belangrijk om een consistente gebruikservaring te bieden om ervoor te zorgen dat vergaderingen waarbij zowel kantoormedewerkers als externe medewerkers betrokken zijn een succes te laten zijn. Hiervoor moeten vergaderingen het volgende zijn:

  • Efficiënt georganiseerd en beheerd – Optimaal gebruik makend van de faciliteiten en de tijd en vaardigheden van mensen
  • Creatief en productief – Het bereiken van hoogwaardige resultaten die bijdragen aan de doelen van de organisatie.
people in a meeting

Hoe kan Sharp helpen?

De toekomstige samenwerkingsoplossingen, software en IT support maken het mogelijk om op een productieve, efficiënte manier op afstand te samen te werken en vergaderen. Sharp biedt een uitgebreid portfolio van samenwerkingsoplossingen, software en support voor bedrijven op het gebied van documentoplossingen, IT Services en professionele audiovisuele apparatuur

people in a meeting

Interactieve schermen van Sharp

De interactieve displays van Sharp maken het eenvoudiger om inhoud te delen wanneer je samenwerkt. Mensen kunnen rechtstreeks bijdragen vanaf een tablet, mobiel of computer. Dit maakt samenwerken eenvoudig en vergaderingen interactief. Ook start je vergaderingen eenvoudig met het Windows collaboration display. Je loopt naar binnen, plugt je laptop in en je kunt aan het werk met de beste Microsoft 365 samenwerkingstools. Daarnaast zorgt de Pen-on-Paper technologie ervoor dat schrijven met een pen of vinger aanvoelt als schrijven op echt papier.

people in a meeting

Oplossingen voor verbeterde bedrijfscommunicatie

Document oplossingen
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en maak meer mobiliteit mogelijk met onze veilige en configureerbare oplossingen die nieuwe efficiëntie brengen in elk onderdeel van de workflow.

Printers en kopieerapparaten
Stroomlijn het creëren, verwerken en delen van zowel papieren als digitale informatie.

Oplossingen voor op de werkplek
Werk samen in vergaderingen met onze producten en diensten die zijn ontworpen om een slimmere werkplek te creëren.

Audiovisuele oplossingen
Communiceer en werk effectief samen met behulp van intelligente audiovisuele oplossingen, van digital signage tot videoconferenties.

Laptops
Maak een grotere productiviteit en mobiliteit op de werkplek mogelijk met een keuze uit hoogwaardige, krachtige, zakelijke laptops 

IT Services
Optimaliseer de prestaties en beveiliging van de informatiesystemen en cloudservices met behulp van onze gespecialiseerde tools, beheerde IT Services en deskundige IT kennis en -support.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background