People in a meeting room

Infrastructure as a Service

Bespaar tijd en geld terwijl je effectief aan jouw IT-eisen voldoet, met Sharp Infrastructure as a Service. IaaS geeft je de vrijheid en flexibiliteit om op te schalen volgens jouw behoeften.

Infrastructure as a Service

Omdat IT de ruggengraat van het bedrijfsleven vormt en de technologische vereisten voortdurend veranderen, kan het een hele uitdaging zijn om jouw infrastructuur te beheren en te onderhouden. Plotselinge pieken in de vraag blijken vaak tijdrovend en duur te zijn, vooral wanneer die extra middelen en investeringen uiteindelijk ongebruikt blijven wanneer de vraag weer daalt.

Door jouw on-premise infrastructuur te verplaatsen naar een Infrastructure as a Service (IaaS)-oplossing in de cloud, verminder je deze onnodige kosten en afhankelijkheid van middelen drastisch. IaaS verlicht de last van eindeloos onderhoud aan datacenters. Je bespaart geld op hardware-updates en profiteert in realtime van de nieuwste inzichten waarmee je alles optimaal laat werken.

Wat is Infrastructure as a Service?

IaaS geeft je vrijheid en flexibiliteit door jouw infrastructuur in de cloud te hosten. Je hoeft niet langer te investeren in dure servers, opslag en netwerken. In plaats daarvan kies je wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Als jouw bestaande systemen en toepassingen in de cloud staan (bijvoorbeeld gehost in Microsoft Azure) werken je medewerkers makkelijker op afstand, omdat ze vanaf elke locatie toegang hebben. Het minimaliseert het risico dat jouw gegevens verloren gaan in het geval van een onverwachte gebeurtenis. Waar nodig stel je nieuwe toepassingen sneller en eenvoudiger beschikbaar, waardoor jouw bedrijf concurrerend blijft.

Een cloud based IaaS-provider beheert de infrastructuur, terwijl je jouw eigen software koopt en daarop draait.

server room

Alle ondersteuning die je nodig hebt, op één plek

Sharp Infrastructure as a Service ondersteunt je bij het maken van de overstap van jouw traditionele fysieke omgeving naar de cloud. We werken nauw met je samen en zijn erop gericht om de maximale waarde voor jouw bedrijf en bedrijfsresultaat te leveren.

Met één aanspreekpunt voor al jouw operationele en technische behoeften blijft alles eenvoudig en transparant. Jouw werknemers kunnen dus productief blijven werken, met een minimale verstoring van het dagelijks leven.

 

Man working on his laptop

Oplossingen voor elk scenario

Sharp houdt jouw organisatie productief, slagvaardig en in staat om aan technologische eisen te voldoen, zonder middelen of budget te verspillen. Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT services, IT support, IT helpdesk, IT consultancy en overige IT Solutions om je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

Lady holding a mug during an informal meeting