A man wearing a headset whilst using a computer
A man wearing a headset whilst using a computer

IT Support

IT-support van Sharp is er om je te helpen met adviezen, oplossingen, extra hulpmiddelen en andere diensten wanneer je die nodig hebt.

We staan klaar wanneer je extra hulp nodig hebt

Als jouw toegewijde IT-partner biedt de IT support van Sharp op maat gemaakte diensten die jouw eigen interne teams voor IT ondersteuning aanvullen en verbeteren.

Ons team van experts staat klaar om je IT support te bieden. We staan 24 uur per dag klaar om de juiste oplossingen te vinden om aan jouw specifieke, zakelijke behoeften te voldoen. We bewegen ook met je mee naarmate deze behoeften ontwikkelen en veranderen. Zo blijf je slagen in een steeds veranderende commerciële en operationele omgeving.

Expertise en middelen van IT-specialisten

Je krijgt toegang tot een breed aanbod van diensten en functies voor IT support in de kantooromgeving, waaronder helpdeskondersteuning, ondersteuning op locatie, consultancy en meer. Bovendien neemt ons team in geval van onverwachte ziekte, afwezigheid of onderbrekingen van jouw eigen IT ondersteuning, de werklast over en zorgen ze ervoor dat niets wordt verwaarloosd of over het hoofd wordt gezien.

Voor grotere projecten en ondersteuning bieden we op aanvraag extra middelen en expertise van IT specialisten aan.

Dit alles voor een eenvoudig te beheren, scherp geprijsd maandelijks bedrag. Geen gecompliceerde prijzen meer ‘per gebruiker’ of ‘per server’, maar gewoonweg IT support van wereldklasse, beschikbaar wanneer je die nodig hebt.

man on phone

Marktleidende technologie

We leveren onze diensten met behulp van toonaangevende technologieën, als onderdeel van een reeks uitgebreide oplossingen voor back-up en disaster recovery, IT services, helpdesk, IT oplossingen en IT- en laptops. Al deze oplossingen zijn ontworpen om te verzekeren dat je het maximale uit elk onderdeel van de technologie haalt, met behoud van de betrouwbaarheid in jouw bedrijf.

people in a server room