Advisor

IT Support

IT support van Sharp is er om je te helpen met de IT Consultacy , oplossingen of extra inzet van IT capaciteit voor jouw bedrijf. Met de support diensten bieden wij een flexibel antwoord op jouw business eisen.

We staan klaar wanneer je extra hulp nodig hebt

Als jouw toegewijde IT-partner biedt de IT support van Sharp diensten op maat die jouw eigen IT afdeling aanvullen.

Ons team van experts staat klaar om IT support te bieden. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om de juiste oplossingen te vinden die voldoet aan jouw zakelijke behoeften. We bewegen met je mee naarmate deze behoeften verandert en jouw organisatie groeit. Zo blijf je succesvol in een steeds veranderende commerciële en operationele omgeving.

Expertise en middelen van IT specialisten

Je krijgt toegang tot een breed aanbod van diensten en functies voor IT support in de kantooromgeving, waaronder helpdesk support, ondersteuning op locatie, consultancy en meer. Bovendien neemt ons team in geval van onverwachte ziekte, onderbezetting, afwezigheid of onderbrekingen de werklast over.

Voor grotere projecten en ondersteuning bieden we op aanvraag extra middelen en expertise van IT specialisten aan. Dit alles voor een eenvoudig te beheren, maandelijks bedrag. Geen gecompliceerde prijzen meer ‘per gebruiker’ of ‘per server’, maar gewoonweg IT support van wereldklasse, beschikbaar wanneer je die nodig hebt.

Lady holding a mug during an informal meeting

Marktleidende technologie

We leveren onze diensten met behulp van toonaangevende technologieën, als onderdeel van een reeks uitgebreide oplossingen voor back-up en disaster recovery, Flexibele IT, IT services, helpdesk, IT Solutions en laptops. Al deze oplossingen zijn ontworpen om te verzekeren dat je het maximale uit elk onderdeel van de technologie haalt en altijd verzekerd bent van goede beveiliging.

people in a server room