Job Accounting II software on MFP panel

Ontdek Sharp Document & Print Management Software

Ontdek meer over Sharp document & print management software voor jouw bedrijf.

Informeer nu

Sharp heeft de oplossingen voor jouw veranderende zakelijke behoeften

We ontwerpen Sharp Document en Print Management Software voor elk type bedrijf. Ons aanbod van innovatieve software wordt voortdurend uitgebreid. Het transformeert de manier waarop je werkt, omdat je met behulp van deze software de productiviteit kunt maximaliseren en ondersteunt wordt met de uitdagingen een drukke kantooromgeving.

Onze uitgebreide opties in Sharp printersoftware kunnen worden gebruikt met al onze apparaten, van de kleinste printers tot multifunctionele printers van Sharp en all-in-one printers. Hierdoor kunnen bedrijven het volgende verbeteren:

  • Naleving - Rapporteren over acties om te verzekeren dat ze volledig controleerbaar en traceerbaar zijn en veilig worden beheerd.
  • Efficiëntie - Effectiever gebruik maken van middelen en materialen met geautomatiseerd en geconsolideerd printerparkmanagement, minder verspilling en de zekerheid dat je altijd de vereiste benodigdheden ter beschikking hebt.
  • Productiviteit - Sneller informatie creëren, opslaan en ophalen via verschillende apparaten, op elke locatie, zodat je directe workflows kunt maken om te scannen, archiveren en om kopieën te versturen naar de mensen die ze meteen nodig hebben.
  • Beveiliging - Verzekerd zijn dat jouw afdruk-, scan- en kopieeromgeving wordt beschermd door het introduceren en controleren van beleidsregels over bedrijfsbeveiliging en het implementeren van regels en procedures om documenten en gegevens te beschermen.
  • Waarde - Afdruk- en kopieerkosten beheren, afval verminderen, geld besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijker zijn.