People using phones at their desks

Cybersecurity

Bescherm je waardevolle gegevens, systemen en mensen op één plek tegen cybersecuritybedreigingen, dankzij de cybersecurity-oplossingen van Sharp.

Cybersecurity

Nu organisaties steeds flexibeler werken en werknemers vaker vanuit externe locaties verbinding maken is effectieve beveiliging belangrijker dan ooit.

Het beschermen van gevoelige informatie op de mobiele apparaten van jouw werknemers en de systemen en infrastructuur die deze beheren blijft een topprioriteit. Vooral omdat dreigingen en cybercriminelen steeds slinkser en strategischer worden.

Zelfs een tijdelijke inbreuk kan leiden tot gestolen gegevens, boetes, verstoring en reputatieschade. Het is een complexe uitdaging, die om een totaaloplossing vraagt.

Wist je dat ransomware aanvallen vaak op vrijdagavond tegen 22:00 uur beginnen?

Profiteer van een proactieve strategie voor cybersecurity

Sharp helpt je de juiste producten en processen op te zetten voor gegevensbescherming. Zo werk je altijd beveiligd, zowel thuis als op kantoor.

We beschermen jouw gegevens om het risico op ongeoorloofde toegang te minimaliseren. We houden jouw bedrijfssystemen actief in de gaten, of ze nu lokaal of in de cloud staan. We maken regelmatig back-ups van jouw waardevolle informatie zodat je altijd een kopie hebt. Elke verdachte activiteit die we opmerken zullen we opsporen en oplossen voordat het een probleem wordt. Dit bieden we ook op basis van een 24x7 actieve, bemande SOC dienst waarbij onze IT support ingrijpt in het geval van een ransomware aanval.

Friendly IT helpdesk support

Verminder cybersecurity bedreigingen

Bedreigingen veranderen en ontwikkelen zich voortdurend. Als je ze allemaal probeert te identificeren en te voorkomen blijf je vaak achter de feiten aanlopen. Met een effectieve strategie voor cybersecurity blijf je bedreigingen altijd een stap voor.

Sharp cybersecurity ondersteunt je met een beschermingsstrategie voor bedreigingen, waaronder virussen, malware, phishing, ransomware en andere aanvallen van hackers. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw bescherming altijd up-to-date is. Je hoeft dus geen tijd of geld te besteden aan het trainen van jouw mensen of het in dienst nemen van beveiligingsspecialisten. Laat dat aan ons over.

We leveren onze diensten met behulp van toonaangevende oplossingen als onderdeel van een reeks uitgebreide IT services, support, helpdesk, consultancy en overige IT Solutions. Deze zijn allemaal ontworpen om je te verzekeren van de beste prestaties met behoud van de betrouwbaarheid in jouw bedrijf.

Man working on his laptop

Awards en accreditaties

ISO-27001 Certificaat