Mobiel Printen

Veilig printen vanaf je smartphone

Als de COVID-19-pandemie iets heeft bewezen, dan is het wel dat de mobiliteit van medewerkers en het gebruik van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, nooit eerder zo belangrijk is geweest voor bedrijven. Wanneer Bring Your Own Devices (BYOD) op de juiste manier wordt geïmplementeerd, kan dit invloed hebben op de volgende punten:

  • Flexibiliteit vergroten – Het is voor medewerkers een stuk eenvoudiger om informatie te creëren en te delen waar en wanneer dat nodig is.
  • Productiviteit verbeteren – Mensen hoeven niet langer op een pc in te loggen om documenten te openen, maar kunnen ze rechtstreeks vanaf hun eigen mobiele apparaat openen en afdrukken.
  • Tevredenheid van medewerkers verhogen – Mensen hebben meer keuze en werken op een manier die bij hen past.
  • Kosten verlagen – Er hoeven geen computers op de werkplek te worden aangeschaft en onderhouden en er is minder training nodig.

BYOD levert aanzienlijke uitdagingen op voor de integratie in de netwerkinfrastructuur van een organisatie, waarbij je de activiteiten van mobiele gebruikers nog steeds volgt en beheert. Als ze worden geïmplementeerd zonder rekening te houden met beveiliging en goed bestuur onder een uitgebreid afdrukbeveiligingsbeleid, worden ze mogelijk kwetsbaarheden die vertrouwelijke informatie en zelfs het hele netwerk blootstellen aan het risico van ongeoorloofde toegang.

Man-at-desk-using-mobile

Grotere mobiliteit en productiviteit

Met onze mobiele oplossingen, die een onderdeel zijn van het assortiment van mobiele toepassingen en ook zijn opgenomen in onze Managed Print Services, integreer je alle soorten mobiele apparaten zonder jouw netwerkbeveiliging in gevaar te brengen. Onze oplossingen voor mobiel printen geven mensen niet alleen de vrijheid en flexibiliteit om informatie vanaf hun telefoons, tablets en laptops af te drukken hoe en waar ze maar willen, maar helpen hen ook om documenten veilig te scannen en te delen terwijl ze niet op kantoor zijn. Het betekent dat je profiteert van:

  • Probleemloos afdrukken – Selecteer eenvoudig een document, bekijk een voorbeeld en druk alles wat je nodig hebt rechtstreeks af vanaf een ondersteund mobiel apparaat.
  • Vereenvoudigd scannen – Op ondersteunde printers en kopieerapparaten scan je papieren documenten automatisch naar pdf en bekijk je ze rechtstreeks op mobiele apparaten.
  • Naadloze samenwerking – Deel gescande bestanden moeiteloos met andere ondersteunde toepassingen of sla ze op in de cloud.

Kortom: Met onze mobiele oplossingen is afdrukken vanaf je mobiele apparaten net zo eenvoudig als vanaf een computer op kantoor.

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle