Futuristic globe
Futuristic globe

Over Sharp

Sharp Europe maakt deel uit van Sharp Corporation, een wereldwijd technologiebedrijf dat bekend staat om zijn expertise in zowel B2B als consumenteninnovatie.

Sharp viert 110 jaar aan wereldwijde innovatie

Sinds onze oprichting in 1912 heeft Sharp Corporation voortdurend geïnnoveerd met originele producten, waaronder de “Ever-Sharp” mechanische potloden, ‘s werelds eerste elektronische lcd-rekenmachines, de eerste kopieermachine en een reeks professionele 8k-schermen.

Vanaf het begin werd Sharp Electronics al gedreven door originaliteit, te beginnen met onze oprichter Tokuji Hayakawa en zijn geest van oprechtheid en creativiteit. Deze kracht drijft ons vandaag de dag nog steeds.

We stellen nieuwe oplossingen ter beschikking die een nieuwe manier van leven, denken en zijn creëren. Toch is het niet de technologie zelf die ons drijft, maar hoe het ons helpt om het leven voor de mensen beter te maken, zowel op het werk als thuis.

Naast het gebruik van geavanceerde technologieën, doen we dit met onze inzet voor innovatie, kwaliteit, waarde en ontwerp. De resultaten zijn unieke producten en oplossingen. We blijven trouw aan ons motto: “Wij maken producten die anderen willen imiteren!”

We creëren inspirerende en innovatieve oplossingen waarmee je jezelf kunt zijn en waarmee bedrijven de werkplek van de toekomst kunnen creëren.

Sharp's founder Tokuji Hayakawa

Sharp in Europa

Sharp Europa maakt deel uit van Sharp Corporation, een mondiaal technologiebedrijf dat wereldwijd meer dan 46.000 werknemers heeft en expert is in zowel business-to-business- als consumenteninnovatie. We hebben drie bedrijfseenheden in grote steden, 17 verkoopkantoren en vier productiefaciliteiten in heel Europa.

We willen bedrijven en organisaties van elke omvang in Europa in staat stellen hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen wij door een reeks producten en diensten voor bedrijfstechnologie aan te bieden.

Onze zakelijke producten variëren van printers, kopieerapparaten en productieprinters tot touchscreens en presentatieschermen met ‘s werelds meest geavanceerde technologie voor platte schermen en laptops en andere innovatieve producten en oplossingen.

De IT-services divisie van Sharp biedt in Europa ook een geavanceerd pakket geïntegreerde oplossingen en beheerde diensten voor de werkplek, voor nationale en multinationale klanten met verschillende IT-services.

Map of Sharp locations in Europe

Sharp in de Benelux

Sharp Europe maakt deel uit van Sharp Corporation, een wereldwijd technologiebedrijf dat bekend staat om zijn expertise in zowel B2B als consumenteninnovatie.

Four people in an office at desks and using an interactive display

Blik op de toekomst

Sharp is al 60 jaar een van 's werelds grootste fotovoltaïsche fabrikanten en biedt zonnepanelen voor milieubewuste energieproductie. Tot op heden heeft Sharp Solar Services wereldwijd meer dan 50 miljoen PV-modules geleverd. Als fabrikant en dienstverlener bevindt Sharp zich in een unieke positie om klanten betrouwbaar advies en zekerheid te bieden over hoe technologie naadloos kan samenwerken.

Sharp investeert, en is toonaangevend in de sector, op het gebied van nieuwe technologische producten en diensten die bijdragen aan de werkplek van de toekomst in heel Europa.

 

PV Solar power plant with technician on a laptop in the foreground

Nederland (Utrecht)

Sharp Electronics Benelux B.V.

Papendorpseweg 75
3528 BJ Utrecht

Sharp Electronics Benelux B.V.

België (Mechelen)

Sharp Electronics Belgium

Schaliënhoevedreef 20-D
B-2800 Mechelen

Sharp Electronics Belgium