IT staff working

IT Services

Technologie in veilige handen. Onze IT specialisten zorgen voor jouw IT.

IT Services

Professionele, betrouwbare IT services zijn onmisbaar voor het bedrijfsleven. Technologie vormt de kern van commerciële activiteiten. Organisaties zijn ervan afhankelijk om efficiënt, productief en veilig te functioneren. Elke verstoring en uitval kan schadelijk zijn en moet zo snel mogelijk worden opgelost.

Cybersecurity

Bij onze Sharp IT Services gebruiken we altijd meerdere lagen van beveiliging. We bieden de zekerheid dat jouw systemen zo veilig mogelijk zijn. Ons aanbod van Cybersecurity Services bestaat uit Endpoint Security voor het beveiligen van apparaten, Email Security om e-mailverkeer van en naar jouw organisatie te monitoren, Firewall Protection en voorlichting voor eindgebruikers. Jouw medewerkers zijn namelijk je grootste zwakte op gebied van cybersecurity. Een goede voorlichting over de risico’s moet daarom een topprioriteit zijn.

Onze Sharp IT Services bieden een proactieve, realtime bescherming van jouw (bedrijfs)gegevens. We maken onze eerste analyse op het meest kwetsbare moment van jouw organisatie: de vrijdagavond. Wanneer jouw bedrijf en medewerkers aan het weekend zijn begonnen, maken wij een analyse om te zien of je ook dan beschermd bent voor vreemde activiteiten en tijdig reageert op eventuele (hack)aanvallen.

Man and woman providing remote IT Support

Deskundige diensten en gespecialiseerde tools

Ons uitgebreide aanbod van IT services geeft je toegang tot de tools en IT Solutions waarmee je het meeste uit jouw technologie haalt. Profiteer van specialistische applicaties, Managed IT services, deskundige IT Support en -kennis die je niet alleen helpen met de interne systemen, maar het gehele bedrijf ten goede komt.

Woman providing remote IT Support

Marktleidende technologie

Wanneer jouw IT Services in veilige handen zijn, kan jouw organisatie werken aan andere prioriteiten.

Sharp IT maakt gebruik van toonaangevende technologieën om onze diensten te leveren. Onze reeks uitgebreide IT support, -consultancy en computeroplossingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw IT blijft presteren en de continuïteit van jouw bedrijf waarborgt.

people in a server room

De voordelen van IT Services voor jouw bedrijf

 • Toezicht
  Wij bewaken jouw systemen 24/7 per dag om de kans op IT gerelateerde verstoringen te voorkomen. Dit omvat servers, werkstations en een bredere infrastructuur, waarbij problemen worden geïdentificeerd en opgelost, voordat ze van invloed zijn op het werk.
   
 • 24/7 helpdesk en ondersteuning
  Onze experts zijn altijd bereikbaar. Als jouw interne manager niet beschikbaar is, kun je altijd contact opnemen met ons vriendelijke helpdeskteam. Zij zullen dan samen met jou het probleem snel oplossen.
   
 • Accountbeheer 
  Sharp staat altijd klaar om te luisteren en te ondersteunen. Er zullen regelmatig IT beoordelingen worden uitgevoerd. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze service en om eventuele mogelijkheden voor verbetering te identificeren.
   
 • Roadmap
  Ons doel is om je te helpen om plannen te maken voor een betere toekomst. We zullen met je samenwerken om jouw doelstellingen te begrijpen. Op basis daarvan stellen we een roadmap samen, afgestemd op jouw eisen en doelen.
people in a meeting

Het belang van IT onder het mkb

Om erachter te komen wat het belang van IT is onder het mkb heeft Censuswide in opdracht van Sharp onderzoek gedaan onder bijna 6.000 IT-besluitvormers in het mkb door heel Europa. Dit onderzoek is uitgevoerd om te begrijpen hoe IT-investeringen en -plannen de afgelopen twee jaar zijn veranderd en om erachter te komen welke belangrijke zakelijke uitdagingen de invoering van technologie stimuleren. 

Ontdek in welke technologie mkb'ers in 2023 zoal willen investeren in ons onderzoeksrapport. 

Download het onderzoeksrapport