People in an office

Nieuwste generatie printers

De werkplek is voor altijd veranderd, werk is niet langer gebonden aan een kantoor. Veel medewerkers genieten van een hybride werkomgeving.

Hoe kan Sharp helpen?

De nieuwe generatie printers en kopieerapparaten van Sharp bieden je de slimme technologie om overal verbonden en productief te blijven. Ze stellen jouw bedrijf in staat om te profiteren van de kansen die de hybride werkplek biedt.

Onze nieuwste generatie printers en kopieerapparaten integreren eenvoudig met de infrastructuur van jouw bedrijf. Zo hebben medewerkers veilige toegang tot printmogelijkheden op elk apparaat en vanaf elke locatie. Als beheerder heb je altijd het overzicht en de controle dankzij bewaking en beheer op afstand (Remote Monitoring and Management RMM).

Moeiteloze connectiviteit

Met onze printers en kopieerapparaten voor de werkplek van de toekomst blijf je altijd en overal flexibel werken. De nieuwste generatie printers zijn voorzien van een native Microsoft Teams-connector. Zo hebben gebruikers zonder extra software toegang tot gegevens van hun Microsoft Teams-, Google- en SharePoint-omgeving, om eenvoudig bestanden te delen, scannen en af te drukken. Single Sign-On (SSO) biedt ook een slimmere manier om toegang te krijgen tot openbare clouddiensten. Je hoeft namelijk maar één keer in te loggen op het bedieningspaneel om veilig informatie te kunnen openen, delen, scannen, printen en opslaan.

A woman using CR5

Geavanceerde beveiliging

Onze printers en kopieerapparaten voor de werkplek van de toekomst beschikken over alle gebruikersgerichte, ultramoderne beveiligingsfuncties die standaard zijn op veel van de nieuwste Sharp modellen. Ze zijn voorzien van toegangscontrole, inbraakdetectie en zelfherstellende firmware. Daarnaast zijn de nieuwste modellen ook uit te rusten met een krachtige BitDefender anti-malware controle. Met al deze bescherming kun je erop vertrouwen dat jouw apparaten, jouw gegevens en jouw bedrijf altijd goed beveiligd zijn.

Beveiligingsupdates worden automatisch vanuit de cloud geleverd en onze printers worden geïntegreerd met jouw bredere gegevensbeveiligingsstrategieën via Security Information and Event Managment (SIEM). Zo verlaag je de werklast voor jouw IT-team en blijft de cyberbeveiliging van jouw printers altijd up-to-date. Bovendien helpen onze beveiligingsfuncties je om te voldoen aan de voorschriften voor gegevensbeheer, zoals de AVG

A woman using CR5

Moeiteloze productiviteit

Het werken op een hybride werkplek betekent niet dat je inlevert op gebruiksgemak. Onze printers en kopieerapparaten voor de werkplek van de toekomst bevatten veel functies die zijn ontworpen om met minimale inspanning maximale productiviteit te garanderen.

Ze hebben een 10,1-inch bedieningspaneel met een ultraresponsief aanraakscherm dat net zoals een smartphone reageert en met hetzelfde intuïtieve gebruiksgemak. Er zijn ook meerdere afwerkingsmogelijkheden en een vouw unit beschikbaar, die voorheen alleen te vinden waren op grotere productiesystemen. De nieuwste generatie printers bevatten ook slimme scanopties om scansnelheden te maximaliseren, onderbrekingen te elimineren door dubbele invoer van originelen te detecteren en de beeldkwaliteit te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie om de beste resolutie, gradatie en compressie te garanderen.

Colleagues using the Huddle space

Focus op duurzaamheid

We hebben de eco-prestaties van onze nieuwe modellen verbeterd, waardoor het gemakkelijker wordt om aan jouw milieuverplichtingen te voldoen. Innovatieve technologie zorgt ervoor dat ze niet alleen voldoen aan de nationale regelgeving voor energiebesparing, maar deze zelfs overtreffen. Daarnaast hebben ze een lage TEC-waarde (Typical Energy Consumption), die tot 27% lager is dan bij eerdere modellen.

Om het energieverbruik te minimaliseren, bieden ze een niveau van standby-stroomverbruik. Ze beschikken ook over een energiebesparende modus die ervoor zorgt dat ze alleen op ingestelde tijden aan en uit gaan. De bewegingssensor zorgt ervoor dat ze in de slaapstand blijven, totdat een naderende gebruiker wordt gedetecteerd.

Bovendien beschikken ze over een korte opwarmtijd en verbruikt de toner met laag smeltpunt minder stroom. Om nog meer te besparen stelt de Eco-aanbevelingsfunctie milieuvriendelijke opties voor, zoals de eco-scanfunctie. Om afval te verminderen, bieden ze een hoger tonerrendement en gebruiken ze altijd alle toner, voordat de cartridge automatisch wordt uitgeworpen. De kunststof onderdelen van de machine zijn volledig recyclebaar.

Two people talking and scanning using the CR5