A man providing remote IT Helpdesk support

Unified Communications

Sharp Unified Communications zorgt ervoor dat jouw medewerkers verbonden, productief en gemotiveerd blijven, waar ze ook werken.

Unified Communications

Moderne werknemers zijn niet beperkt tot specifieke bureaus, telefoons of locaties. Ze hebben alleen een mobiel apparaat en een stabiele internetverbinding nodig om de klus te klaren, overal ter wereld.

Organisaties hebben dan ook de verantwoordelijkheid om werknemers dit aan te bieden. Dit kan soms echter lastiger zijn dan het klinkt. Veel IT afdelingen hebben namelijk gewoonweg niet de middelen of expertise in huis om aan de behoeften van werken op afstand te voldoen, omdat de technologie zich snel blijft ontwikkelen.

Samenwerking zonder beperkingen

Unified communications biedt jouw bedrijf een kosteneffectieve, beheersbare en handige manier om medewerkers met elkaar in contact te houden en te laten samenwerken, waar ze ook zijn. Van berichten, telefoongesprekken (VOIP) en videovergaderingen tot het delen en bewerken van bestanden: vertrouw erop dat jouw teams de middelen hebben om op afstand net zo productief samen te werken als op kantoor.

Ze zullen zich ondersteund en tevreden voelen doordat ze moeiteloos met elkaar in contact kunnen komen op de manier die het beste bij hen past. Ondertussen kun je dankzij de betaalbaarheid van unified communications in de cloud, ook je bedrijfskosten verlagen.

Screen with people in a video conference

Eén pakket voor al jouw communicatievereisten

Het Unified Communications-pakket van Sharp omvat op maat gemaakte IT-samenwerkingssoftware, videovergaderingen, VOIP en internettelefonie om de behoeften van zowel je klanten als werknemers te ondersteunen. Onze software bevat cloud-toepassingen en tools die zijn ontworpen voor slimmere samenwerking en communicatie. Zo werk je echt hybride in de moderne commerciële wereld.

Daarnaast bieden we een reeks andere oplossingen voor IT services, IT Solutions, IT software en videovergaderingen waarmee je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt blijft.

Dus, waar wacht je nog op? Help jouw mensen om altijd en overal met elkaar in contact te blijven.

person working at computer