A man wearing a headset
A man wearing a headset

24/7 IT Support & Helpdesk

Wanneer jouw IT en -systemen niet meer werken hoef jij je geen zorgen te maken. De IT helpdesk van Sharp zorgt ervoor dat je met minimale uitvaltijd weer aan de slag kunt.

Onze IT helpdesk staat voor je klaar

We weten allemaal hoe onmisbaar IT is voor bedrijven. Wanneer een dienst uitvalt of niet meer goed werkt, heeft dat snel gevolgen voor medewerkers en de continuïteit van jouw bedrijf. Als jouw mensen hun werk niet kunnen doen verlies je tijd en geld. Dat is het laatste wat we willen, daarom staat onze IT helpdesk altijd voor je klaar.

Eén aanspreekpunt voor IT support
Ons team van vriendelijke en technische professionals staan klaar met deskundige IT support zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Er is één aanspreekpunt waardoor we het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk houden.

Korte lijnen zijn cruciaal voor een goede IT-ondersteuning. Zo blijft alles eenvoudig en ben je verzekerd dat je altijd mensen kunt bereiken die jouw systeem kennen. Zij bieden je ondersteuning en advies wanneer je het nodig hebt.

Man working on his laptop

Specialisten dag en nacht beschikbaar

We beschikken over een lokale helpdesk voor gespecialiseerde ondersteuning, met de optie van 24/7 kritieke dekking voor degenen die dit nodig hebben.

We gebruiken de nieuwste technologie om een reeks uitgebreide IT services, support, helpdesk, consultancy en overige IT Solutions te leveren. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elk onderdeel van de technologie haalt, met behoud van de prestaties en betrouwbaarheid in jouw bedrijf. Dus als er iets misgaat, hoef jij je geen zorgen te maken. Onze IT helpdesk regelt alles, zodat de verstoring tot een minimum beperkt wordt.

Lady holding a mug during an informal meeting