A man wearing a headset
A man wearing a headset

IT Helpdesk

Wanneer jouw IT services en -systemen niet meer werken, hoef jij je geen zorgen te maken. De IT helpdesk van Sharp zorgt ervoor dat je met minimale onderbreking weer aan de slag kunt.

Onze IT helpdesk staat voor je klaar

We weten allemaal hoe onmisbaar IT is voor bedrijven. Wanneer een dienst uitvalt of niet meer goed werkt, heeft dat snel gevolgen voor medewerkers en bedrijfsactiviteiten. Als jouw mensen hun werk niet kunnen doen, verlies je tijd en geld. Dat is het laatste wat we willen, daarom staat onze IT-helpdesk altijd voor je klaar.

Eén aanspreekpunt voor IT support
Ons team van vriendelijke en technische professionals staat klaar met deskundige IT ondersteuning, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Er is één aanspreekpunt, waardoor we het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk houden. We werken dan ook op een praktische manier met je samen om je problemen op te lossen.

Dankzij ons uitgebreide, lokale netwerk voor IT support heb je de gemoedsrust dat de juiste mensen altijd bereikbaar zijn om advies op maat te geven voor jouw locatie.

woman working at computer

Specialisten dag en nacht beschikbaar

We beschikken over een lokale helpdesk voor gespecialiseerde ondersteuning, met de optie van 24/7 kritieke dekking voor degenen die dit nodig hebben.

We gebruiken de nieuwste technologie om een reeks uitgebreide IT services, oplossingen, consultancy, software en laptops te leveren. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elk onderdeel van de technologie haalt, met behoud van de prestaties en betrouwbaarheid in jouw bedrijf.

Dus als er iets misgaat, hoef jij je geen zorgen te maken. Onze IT helpdesk regelt alles, zodat de verstoring tot een minimum beperkt wordt.

man on phone