IT staff working

Managed IT Services

Met de managed IT services van Sharp regelen wij de volledige IT beheer, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Managed IT Services

Bijna elk bedrijf is afhankelijk van technologie en elke storing kan rampzalig zijn voor de organisatie. Bedrijfsprocessen kunnen vastlopen, de kosten kunnen oplopen en de beveiliging kan instorten. Daarom is het belangrijk dat zo’n storing snel en effectief wordt opgelost.

Met Sharp’s IT support services hebben we de controle over jouw IT. We helpen je bij het trainen en beheren van jouw IT team, bewaken actief jouw IT systemen (op locatie of in de cloud), zorgen voor cybersecurity, beheren grote projecten en zorgen ervoor dat back-ups werken zoals ze zouden moeten.

Friendly IT helpdesk support

Voordelen van de managed IT services van Sharp

Er zijn veel managed IT serviceproviders om uit te kiezen, maar ze hebben niet allemaal het vereiste kennis- en ervaringsniveau om jouw bedrijf een service op maat te bieden. Onze experts helpen jou om een toegewijd IT team te ontwikkelen. Jouw organisatie profiteert van de kennis van een team van technische experts. Onze collega’s worden een integraal onderdeel van jouw bedrijf of je nu een managed service provider nodig hebt om op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen in jouw branche, downtime tot een absoluut minimum te beperken, algemeen advies en begeleiding te geven, of een end-to-end rampherstelplan te implementeren; Sharp IT helpt je hierbij.

Efficiëntie en productiviteit
Als leverancier van managed IT services zal ons team van experts jouw systemen bewaken en problemen snel identificeren voordat er zich problemen voordoen, om proactief een bedrijfsuitval te voorkomen.

Besparingen en eenvoudig budgetteren
Onze service is goedkoper dan het aannemen van eigen personeel. We spreken een vast maandelijks tarief met je af, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde prijzen per gebruiker of per server.

Ontwikkeling, kennisdeling en beheer
We beschikken over de kennis en technische vaardigheden om jouw personeel op de hoogte te houden. We regelen zelfs de werving van intern IT personeel.

Advisor

Waaruit bestaan onze Managed IT Services?

 • Uitgebreide audits - We analyseren je huidige infrastructuur om ons te helpen jouw technologische behoeften te begrijpen.
 • Planning – We werken met je samen om een IT strategie en -plan te ontwikkelen.
 • Gedetailleerd overgangsplan - Migreer services naadloos naar Sharp.
 • Service Level Agreements - Werkwijzen worden duidelijk omschreven, zodat je weet wat je van onze managed IT services kunt verwachten.
 • Leveranciersbeheer - We beheren al jouw externe systemen en hardwareleveranciers.
 • Toegang tot technologie – We bieden toegang tot Sharp's reeks IT producten, cloudservices en oplossingen voor werken op afstand.
 • 24/7 Managed IT Support Helpdesk - Een “always on” helpdesk als aanvulling op jouw toegewijde on-site team.
 • Kennis en expertise – Onze specialisten vullen en versterken de technische kennis van de eigen medewerkers.
 • Beleid en regelementen - Van beveiliging en herstel na noodgevallen tot gegevensbescherming en naleving, wij helpen je bij het definiëren van een relevant beleid en duidelijke regelementen.
 • Maandelijkse rapportage – Gedetailleerde informatie over de geleverde ondersteuning, de gezondheid van jouw netwerken en eventuele dringende problemen die moeten worden aangepakt.
 • Evaluatie en vergaderingen - We analyseren team- en infrastructuurprestaties, oproepgegevens, feedback van klanten, prioriteitswijzigingen, opkomende technologieën en installatiemogelijkheden.
 • Training en ontwikkeling – We zorgen voor het hoogste niveau van kennis, expertise en loopbaanontwikkeling voor jouw toegewijde IT team.
 • Hulp op maat - Van toegewijd personeel ter plaatse tot flexibele, aanvullende IT support services. Wij zorgen ervoor dat je op het juiste moment over de middelen en vaardigheden beschikt.
Close up of hands typing on a keyboard

Waarom samenwerken met Sharp IT?

Door met ons samen te werken voor het uitbesteden van jouw IT services, krijg je toegang tot de ervaring van Sharp IT op het gebied van managed IT services. Je ontvangt de steun van een grote organisatie en een vriendelijk team van experts.

Met 6 gouden en 2 zilveren Microsoft-competenties worden we erkend als Microsoft-partners van het hoogste niveau, waardoor we toegang hebben tot de beste prijzen voor enkele van de meest populaire Microsoft-oplossingen die beschikbaar zijn. Eventueel gemaakte besparingen worden direct doorberekend aan onze opdrachtgever.

Lady holding a mug during an informal meeting

Awards en accreditaties

Outsourcingbedrijf van het jaar

CF European Partners 2021