Busy IT Office

Business Solutions

Dagelijks gebruiken we veel applicaties. Niet alleen ter ondersteuning van processen, maar ook om met elkaar te communiceren en efficiënter te werken. Deze applicaties, toepassingen en middelen blijven innoveren en daar wil je als bedrijf van profiteren.

Business Solutions

Jouw applicaties zijn minstens net zo belangrijk voor het verbeteren van jouw organisatie als de efficiëntie van jouw medewerkers. Het updaten van software, applicaties en kennis is zeer belangrijk. Daarbij is het onze topprioriteit om hackers buiten de deur te houden en een datalek te voorkomen. Jouw medewerkers moeten altijd én overal ongestoord veilig kunnen werken, presenteren en printen – thuis en op kantoor.

Het is ook belangrijk dat de contracten van deze applicaties worden bijgehouden. Wij helpen je hier graag bij.

Man working on his laptop

Wij bewaken de vooruitgang van jouw organisatie

Sharp biedt oplossingen, software en kennis waarmee jij jouw bedrijf verbetert. Jouw technologie is in veilige handen bij onze IT specialisten. Met deskundige en gespecialiseerde tools halen we het meeste uit jouw technologie. Dit komt niet alleen de interne systemen, maar ook het hele bedrijf ten goede. Wij volgen de ontwikkelingen op de markt en passen we dit toe in jouw organisatie.

Man stood talking to someone using a headset

De Business Solutions van Sharp

Tussen de diversiteit aan complexe applicities, cloud services, maar ook de wens om overal en nergens goed te kunnen werken zijn een hoop zaken omslachtig geregeld. Neem bijvoorbeeld het in dienst en uit dienst proces. Dit is in veel organisaties een stroperig proces wat altijd weer problemen geeft.

Sharp Business Solutions voorziet in de technisch expertise en ervaring om zaken als het eenmalig registreren van NAW gegevens in alleen het CRM syteem, het eenmalig inloggen op de werkplek voor alle cloud diensten en het opzetten van een beveiligde follow me printing te regelen. 

De Business Solution specialisten leggen de schakel tussen Business IT en applicaties op de meest efficiënte en vereenvoudigde manier.

man working at computer

Ons aanbod

Onze Business Solutions bestaan uit oplossingen om jouw medewerkers effectiever te laten werken. Daaronder bestaan verschillende diensten en producten, waaronder:

 • Microsoft 365
  De Cloud abonnement services van Microsoft voorziet organisaties van services en applicaties, zoals de Office Suite met daarin bijvoorbeeld Microsoft Teams, Word, Excel en PowerPoint.
   
 • Unified Communications
  Het Unified Communications-pakket van Sharp omvat op maat gemaakte IT-samenwerkingssoftware, videovergaderingen, VOIP en internettelefonie om de behoeften van zowel je klanten als werknemers te ondersteunen.
   
 • Videovergaderingen
  Onze videoconferentieapparatuur, videotelefonie en videoconferentie-apps brengen je moeiteloos samen en houden iedereen productief.
Man and woman providing remote IT Support