People working at computers

Digitale Transformatie

Sharp heeft een breed aanbod van hardware, software, cloudservices en support om bedrijfsinnovatie en digitale transformatie mogelijk te maken. Ze leiden tot meer productiviteit en efficiëntie door digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen.

Digitale transformatie op de hybride werkplek

Veranderingen gaan snel en gaan steeds sneller naarmate mensen en bedrijven meer evolueren naar een ‘always on – always connected’ manier van werken.

Het legt een veel grotere nadruk op de behoefte aan bedrijfsinnovatie en digitale transformatie. Door gebruik te maken van de nieuwste verbonden technologieën, waaronder cloudservices zoals Google Cloud, kunnen organisaties hun dienstverlening versnellen en processen stroomlijnen door de automatisering en verwijdering van alledaagse, repetitieve taken. Dit biedt de mogelijkheid om:

  • Nieuwe omzetmogelijkheden te creëren
  • Responsievere klantenservice te leveren
  • De werkervaring van werknemers te verbeteren
  • Algehele bedrijfsefficiëntie te verbeteren
Woman

Hoe kan Sharp helpen

De digitale transformatie gaat niet over het gebruik van technologie, simpelweg omdat het er is. Het gaat erom dat organisaties worden geholpen met de ontwikkeling en het reageren op veranderende, zakelijke eisen. Technologie moet gebruikt worden als facilitator. Het vereist een unieke combinatie van zakelijk inzicht en technische expertise. Dit is waar Sharp kan helpen.

We helpen organisaties toekomstige werkplekken te creëren en hybride werken mogelijk te maken door een uitgebreid portfolio aan hardware, software, services en ondersteuning te bieden die hun digitale transformatie mogelijk maken. Ze leiden tot een hogere productiviteit en efficiëntie, met aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen door optimalisatie, digitalisering, automatisering en stroomlijning van hun bedrijfsvoering en processen.

man using computer

Oplossingen voor de digitale transformatie

Document oplossingen
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en maak meer mobiliteit mogelijk met onze veilige en configureerbare oplossingen die nieuwe efficiëntie brengen in elk onderdeel van de workflow.

Printers en kopieerapparaten
Stroomlijn het creëren, verwerken en delen van zowel papieren als digitale informatie.

Oplossingen voor op de werkplek
Werk samen in vergaderingen met de Synappx Services die zijn ontworpen om een slimmere werkplek te creëren.

Audiovisuele oplossingen
Communiceer en werk effectief samen met behulp van intelligente audiovisuele oplossingen, van digital signage tot videoconferenties.

IT & Computers
Maak een grotere productiviteit en mobiliteit op de werkplek mogelijk met een keuze uit hoogwaardige, krachtige, zakelijke laptops.

IT Services
Optimaliseer de prestaties en beveiliging van de informatiesystemen en cloudservices met behulp van onze gespecialiseerde tools, beheerde IT Services en deskundige IT kennis en -support.

A team meeting