A man providing remote IT Helpdesk support

Business Continuity

Zorg dat jouw bedrijf altijd veilig door kan blijven werken.

Business Continuity

Weet jouw bedrijf welke processen er essentieel zijn en wat er gebeurt bij een grote verstoring, zoals wanneer er bijvoorbeeld een cyberaanval plaatsvindt?

Veel bedrijven denken pas na over preventie als het te laat is. We zijn steeds afhankelijker van IT en processen dat wanneer deze uitvallen de continuïteit van een bedrijf onder druk komt te staan. Niet alleen in het geval van een cyberaanval, maar ook als het gaat om diefstal of brand.

Het is belangrijker dan ooit om voorbereid te zijn op uitvallen van jouw IT-apparatuur, zodat jouw bedrijf door kan blijven werken en de schade minimaal blijft. De Business Continuity oplossingen van Sharp helpen jouw bedrijf alert te blijven op de risico’s en grijpen in als er daadwerkelijk iets mis gaat.

Man and woman providing remote IT Support

Hoe gaan wij te werk?

Samen maken we een plan om de risico’s te inventariseren en vast te stellen welke acties en maatregelen er moeten worden genomen in het geval van een aanval. Onze medewerkers staan niet alleen tijdens kantooruren voor je klaar, maar zijn 24/7 bereikbaar voor support. Juist op de momenten dat jij minder waakzaam bent, zijn wij dat wel. Zo kan er in het geval van een aanval snel geschakeld worden en blijft jouw bedrijf zo veilig mogelijk.

Jaarlijks (of vaker indien gewenst) controleren wij de werking van de procedures, waaronder de uitwijk strategie voor kortdurende storingen en de disaster recovery. Hierbij leggen we de processen, bevindingen en doorlooptijden vast in een rapport. Daarbij wordt ook gekeken naar de schaalbaarheid van deze processen en eventuele uitbreidingsacties. De acties worden vastgelegd in een actieplan. Deze dienst levert vaak voordelen op bij cyberverzekeringen en bij accountancy audits.

A man sat at a desk looking at the camera

Onze diensten voor Business Continuity

Wij helpen je onder andere door het aanbieden van onze service voor Back-up en Disaster Recovery. Hiermee regelen we dat er een plan is voor back-up en herstel, zodat jouw informatie, bedrijf en medewerkers beschermd zijn tegen onvoorspelbare IT-storingen.

Man working on his laptop