Managed Print Services

Onze specialistische vaardigheden

Veel kleine en middelgrote bedrijven beschikken niet over de tijd, middelen of specialistische vaardigheden om hun printomgeving en de afdrukbeveiliging effectief te beheren. Dit betekent dat er vaak veel tijd en geld verspild wordt aan het beheer van apparaten en verbruiksartikelen, terwijl de algehele bedrijfsprestaties worden vertraagd.

Daarom gebruiken veel organisaties Managed Print Services als onderdeel van hun strategie voor Document en Print Management. In het kort komt het erop neer dat een externe leverancier de verantwoordelijkheid overneemt voor het beheer van jouw printomgeving en -activiteiten. Het hoofddoel is een gecentraliseerde aanpak die onnodige administratie en kosten tot een minimum beperkt en de productiviteit verbetert.

Het is echter cruciaal dat jouw gekozen partner de ervaring, flexibiliteit en technische expertise heeft om een service op maat te bieden die de voordelen van Managed Print Services maximaliseert, zodat je optimale controle en overzicht hebt over jouw kopieerapparaten.

people-discussing-sitting around table-office

Werken op de manier die het beste bij de organisatie past

Onze Managed Print Services zijn een onderdeel van de Managed Print Solutions van Sharp. Ze zijn ontworpen om documentproductie goedkoper en workflows effectiever te maken, door je betaalbare toegang te geven tot gespecialiseerde vaardigheden en tools voor afdrukbeheer. De serviceonderdelen en -niveaus zijn allemaal volledig configureerbaar en kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Enerzijds kunnen ze onmiddellijk kostenbesparingen opleveren en anderzijds maken ze elke taak efficiënter. Dit gebeurt vanaf het moment dat je op ‘afdrukken’, ‘scannen’ of ‘kopiëren’ klikt, tot wanneer je het voltooide document ophaalt, deelt of opslaat.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Afdrukservices op maat

We leveren onze Managed Print Services via een beproefd vijfstappenproces, dat begint met een grondige beoordeling van jouw afdrukbehoeften en -uitgaven. Vervolgens werken we met je samen om een strategie te bepalen en te implementeren voor het beheer en de optimalisatie van jouw dagelijkse afdruktaken en het ondersteunen van jouw toekomstige behoeften. Met deze aanpak bepalen we precies hoe wij met de noodzakelijke ervaring, de meeste waarde aan jouw bedrijf toevoegen om perfect aan te sluiten bij hoe je wilt werken.

Hierdoor kun je:

  • Verspilling en kosten verminderen - Geavanceerde software voor Managed Print Services, zoals beveiligd printen op all-in-one printers (zonder server), zorgt voor een betere controle over het printgebruik en vermindert afdrukvolumes tot 18% zonder de productiviteit te belemmeren. Het maakt ook nauwkeurige kostendekking en margebeheer mogelijk ten opzichte van interne kostenplaatsen of projectcodes.
  • De productiviteit en prestaties verbeteren - We helpen je nieuwe manieren te vinden om dingen te doen of de prestaties van jouw bestaande processen en middelen te optimaliseren. Onze nieuwste all-in-one printers bieden snel en betrouwbaar afdrukken, gebruiksvriendelijke functionaliteit en een nauwe integratie met cloud toepassingen en mobiele apparaten. We houden jouw werknemers langer productief dankzij een snelle probleemoplossing en door verbruiksartikelen automatisch bij te bestellen.
  • Informatie en het milieu beschermen - De printers en kopieerapparaten van Sharp bevatten geavanceerde functies voor afdrukbeveiliging die jouw informatie tijdens het maken, delen en opslaan beschermen tegen verschillende bedreigingen. Ze zijn ook gecertificeerd om te voldoen aan de milieucriteria van RoHS, afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA), Energy Star, Nordic Swan en Blue Angel.
People-around table-having meeting