Hybrid meeting on Teams
Hybrid meeting on Teams-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Hybride werken

Hybride werken wordt gemakkelijk gemaakt met oplossingen die het beste uit het moderne beleid voor hybride werken halen. Wij kunnen je helpen om hybride werken tot leven te brengen in jouw bedrijf.

Wat is hybride werken?

Hybride werken is al enige tijd onderdeel van veel organisatieculturen. Voor sommige is het zelfs een vereiste en prioriteit geworden om te blijven functioneren als bedrijf. Maar wat is een hybride werkomgeving precies?

Simpel gezegd is het een combinatie van op kantoor, thuis en op afstand werken, op een manier waarop medewerkers gemotiveerd en productief blijven. Als onderdeel van de werkplek van de toekomst is deze manier van werken een verrijking voor het persoonlijke leven van een medewerker. Een effectieve hybride werkplek is gunstig voor werkgevers en werknemers: werknemers genieten van een beter evenwicht tussen werk en privé, terwijl werkgevers een grotere loyaliteit en flexibiliteit van hun personeel ontvangen.

Balans tussen werk en privé

Dankzij een goede balans tussen flexibel en op afstand werken, kunnen medewerkers hun tijd verdelen tussen hun thuis- en kantoorlocaties. Dit idee bestaat al een tijdje, maar werd versneld door de COVID-19 pandemie. Plotseling konden medewerkers over de hele wereld hun kantoren slechts af en toe of zelfs helemaal niet bezoeken, dus werd werken vanuit huis de norm. Vele werknemers hebben hierdoor ontdekt dat zij thuis nog productiever werken, zonder de afleidingen die het kantoor soms met zich meebrengt.

MS Teams meeting on WCD with colleagues-Audio Visual-Product

Werk vanaf elke locatie zonder beperking

Houd de productiviteit op peil

Hybrid meeting in office on Teams-Audiovisual-Product

Op kantoor

Woman attending an online meeting from home

Vanuit huis

Cyber Security Training

Op afstand

Juiste technologische middelen

Hybride werken kan alleen als een medewerkers de juiste technologische middelen ter beschikking hebben. Met de oplossingen van Sharp vinden dagelijkse vergaderingen, presentaties en andere communicatie nog steeds moeiteloos plaats, ongeacht waar mensen zijn of welke apparaten ze gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat je het juiste evenwicht vindt om jouw eigen ‘werkplek van de toekomst’ te creëren; het hybride werken.

De oplossingen van Sharp voor hybride werken maken deze flexibiliteit en vrijheid mogelijk door je te ondersteunen om slimmer te werken en tegelijkertijd veilig en efficiënt te blijven. Profiteer van het vertrouwen dat jouw medewerkers met elkaar in contact blijven en samenwerken, waar ze zich ook bevinden, zonder onverwachte extra operationele kosten. Ze zullen zich gemotiveerder voelen door de toegenomen zelfstandigheid en de boeiende nieuwe manieren om samen te werken.

 

Sharp’s hybride werkplek oplossingen

Ons portfolio bevat een volledige reeks tools waarmee je het voor jouw werknemers gemakkelijker maakt om hybride te werken. Denk hierbij aan onze (interactieve) beeldschermenapparatuur voor videovergaderingen en ondersteunende software.

Bekijk onze AV-apparatuur en AV-software en -accessoires waarmee jij en jouw collega’s in elke werkomgeving productief zijn en met elkaar in contact kunnen blijven.

Hybrid meeting in office on Teams and in office-Audiovisual-Product