Three workers at communal desk with a printer in the background
Three workers at communal desk with a printer in the background

Diensten voor Document & Printing

Zorg ervoor dat je toegang hebt tot de expertise en tools die je nodig hebt om de print- en kopieerkosten te verlagen, de productiviteit van medewerkers te vergroten, jouw informatie te beschermen en jouw printerpark efficiënter te beheren.

Wat zijn Sharp's diensten voor Document & Printing

We bieden de documentbeheeroplossingen die je nodig hebt om de print- en kopieerkosten te verlagen, de productiviteit van medewerkers te vergroten, jouw waardevolle informatie te beschermen en jouw printerpark en benodigdheden efficiënter te beheren. Dit omvat het optimaliseren van jouw printomgeving, het vastleggen en delen van informatie die is opgesloten in papieren en digitale documenten en je helpen bij het zoeken, openen en delen van informatie terwijl je op kantoor of onderweg bent.

Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van document en print management, nemen we de tijd om jouw zakelijke behoeften te begrijpen en bieden we vervolgens de juiste tools en vaardigheden om jouw printomgeving, documentlevenscyclus en printgebruik efficiënter te beheren, zowel nu als in de toekomst.

Man-and-woman-at-office-desk-looking at paper

Optimaliseer jouw document en print omgeving

Sharp biedt een compleet assortiment bekroonde printers en kopieerapparaten met geavanceerde documentworkflow- en printbeveiligingsfuncties die uitstekende veelzijdigheid en betrouwbaarheid bieden. Het hebben van de juiste hardware is echter slechts één element dat nodig is om jouw document- en printomgeving volledig te optimaliseren.