Sharp software on display-product-Banner

Ontdek Sharp AV-software en -accessoires

Maximaliseer jouw ervaring met onze toonaangevende AV-software en -accessoires om jouw algehele AV-oplossing compleet te maken.

Informeer nu

AV-software en -accessoires

Grotere schermen maken kleine brainstormsessies tot en met grote formele vergaderingen gemakkelijker. Met onze BIG PAD software breng je jouw afbeeldingen, dashboards en presentaties tot leven. Met de juiste software en accessoires voor touchscreens, informatie- en presentatieschermen wordt samenwerking eenvoudiger en effectiever.

Software voor interactieve schermen

Je verbetert het beheer van documenten en zorgt ervoor dat jouw werknemers eenvoudig aantekeningen maken bij documenten, de schermen gebruiken als een whiteboard, presentaties geven, videovergaderingen houden en nog veel meer op een van onze interactieve BIG PAD's of ons Windows collaboration display.

BIG PAD's van Sharp en het Windows collaboration display bieden jouw team een geheel nieuwe oplossing voor het samenwerken in de tijd van het hybride werken. Organisaties over de hele wereld transformeren hun productiviteit met de kracht van deze grote touchscreens.

Software voor touchscreens
Via de AV-software voor onze touchscreens kun je een vrijwel onbeperkt aantal whiteboards creëren en content weergeven die van muur tot muur reikt. Ook is het mogelijk om draadloos beelden en bestanden te verzenden en ontvangen vanaf je mobiele apparaten. Touchscreens van Sharp zijn zeer gebruiksvriendelijk, elke gebruiker is in staat om naar het interactieve scherm toe te lopen en er meteen gebruik van te maken.

Voor het gebruiksgemak zijn er extra opties beschikbaar voor verbinding tussen apparaten en beeldschermen. Hierdoor wordt bestandsuitwisseling en het gelijktijdig bekijken van handgeschreven notities en tekeningen mogelijk. Het is ideaal om teams te helpen hun innovatie, samenwerking en productiviteit te maximaliseren.

Meeting discussion on face up display-Audio Visual-Product

Standaarden en muurbeugels

Accessoires voor elk scherm
Om het gebruik van jouw scherm te optimaliseren maak je gebruik van monitorstandaarden, muurbeugels en (draadloze) opties voor presenteren en verbinding maken. Elk beeldscherm moet correct worden geplaatst. De montagebeugels kunnen in één positie worden bevestigd. Als je een flexibelere toepassing nodig hebt wordt het beeldscherm op een mobiele standaard bevestigd. Hiermee verplaats je het scherm gemakkelijk naar een andere ruimte.

Let op, wanneer je kiest voor een standaard of muurbeugel: Niet elke standaard is compatibel met elk beeldscherm. We raden je altijd aan om rekening te houden met het maximale gewicht dat een standaard of muurbeugel kan dragen.

Controleer bij het kiezen van AV-software ook de pagina met systeemvereisten, om er zeker van te zijn dat je systeem voldoet aan de vereiste specificaties.

Stand and Wall mount-Audio Visual-Product only