Kopieerapparaten voor kantoor

Essentieel voor elk kantoor

Het kopieerapparaat op kantoor wordt het grootste deel van de werkdag gebruikt en is een allemansvriend. Hij is het meest geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven en drukke kantoorverdiepingen. Dus als je de ondersteuning nodig hebt van een machine die kan voldoen aan de dagelijkse eisen van printen, kopiëren en scannen op alle afdelingen, dan is een Sharp kantoorprinter het apparaat voor jou.

Onze kopieerapparaten zijn innovatief, zodat je ook gemakkelijk samenwerkt met collega’s en klanten door eenvoudig documenten te delen en workflows te gebruiken. Digitaliseer jouw papieren processen door gebruik te maken van de functie van scannen naar e-mail. Dit betekent dat je op een veilige manier informatie van het originele papier digitaal naar de ontvanger kunt sturen en gemakkelijk kunt samenwerken.

BP-60M45

Volume en veelzijdigheid

In tegenstelling tot een desktopprinter staan kopieerapparaten op kantoor op de vloer, wat betekent dat ze kunnen worden uitgebreid met meerdere lades en dat ze verschillende papierformaten en -gewichten ondersteunen. Daarom is het niet nodig om een apart A3 kopieerapparaat aan te schaffen. Kies een all-in-one printer die dient als A3 zwart-wit kopieerapparaat of een A3 kleuren kopieerapparaat met print-, scan-, fax- en afwerkingsfunctionaliteit als je regelmatig documenten van A3 formaat af moet drukken.

Naarmate onze werkpraktijken steeds meer gedigitaliseerd raken, kunnen onze apparaten helpen bij deze transformatie. Denk hierbij aan functies zoals scannen naar e-mail, waarmee je met behulp van digitale workflows jouw papieren documenten digitaal kunt versturen naar wie ze maar nodig heeft, waar ze zich ook bevinden.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Hoe snel kan een kopieerapparaat afdrukken?

Een kopieerapparaat dat op de vloer staat, is aanzienlijk sneller dan een desktop printer. De desktop printer heeft een afdruksnelheid van 30 – 60 pagina’s per minuut (ppm) en een kantoorapparaat heeft een snelheid tot zelfs 120 ppm, met een scansnelheid tot 280 pagina's per minuut.

Daarnaast is het mogelijk om meerdere geavanceerde afwerkingsmogelijkheden en functies toe te voegen, zoals het maken van boekjes, perforeren, vouwen en nieten. Deze functies zijn ontwikkeld om bedrijven te helpen groeien en zich aan te passen aan veranderende omgevingen.

De kopieermachine voor op kantoor is gebouwd met de behoeften van drukke teams in gedachten en is bestand tegen de constante vraag naar hoogwaardige afdrukken.

CR5 folding unit

Voor grotere bedrijven

Kopieerapparaten en printers voor grotere oplages (lichte productie) kunnen grote bedrijfskantoren, reproafdelingen en reproruimtes helpen, waar de vraag naar prints, kopieën en scans tot honderden of zelfs duizenden afdrukken per dag bereikt. Mensen die deze machines gebruiken, hebben de zekerheid dat ze de hele werkdag lang hoogwaardige output krijgen van een snel apparaat met een hoge capaciteit.

MX-8090N

Veilig en zeker, ongeacht de omvang van jouw bedrijf

Kopieerapparaten zijn vrijwel allemaal standaard uitgerust met een harde schijf of SSD schijf waarop alle afdrukken, scans en kopieën worden opgeslagen. Als je het apparaat niet beschermt, kunnen jouw gevoelige gegevens het doelwit worden van een kwaadaardige aanval op je harde schijf. Al onze kopieerapparaten en -printers voor kantoor bieden nu een reeks verbeterde en geavanceerde beveiligingsfuncties om de gevoelige gegevens die zijn opgeslagen op bedrijfsapparaten te beschermen. Deze zijn beschikbaar als standaard of optionele extra’s, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen
  • Controle op de uitvoering van programma’s met behulp van whitelisting
  • Zelfherstellende firmware voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval
  • Serverloze beveiligde vrijgave van afdrukken om vertrouwelijkheid te garanderen en meer

Met optionele afwerkingsextra’s zoals perforeren, nieten en het maken en afwerken van boekjes binnen handbereik, beschik je over een efficiënte machine die alles kan.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Wat is Print Management Software?

Het is een must voor elk bedrijf en kun je geld besparen op de verspilling van toner, papier en energie.

Met de toevoeging van Print Management Software implementeer je bijvoorbeeld regels die ervoor zorgen dat er alleen dubbelzijdig kan worden afgedrukt of dat alleen specifieke afdelingen of gebruikers in kleur kunnen afdrukken. Om de documentbeveiliging te verbeteren moeten gebruikers zichzelf eerst verifiëren voordat ze toegang krijgen tot de printer om hun afdrukopdrachten op te halen. Hiermee zorg je er dus ook voor dat er niet onnodig wordt afgedrukt, omdat de printer pas begint met afdrukken als de persoon die de opdracht doorgeeft zich aangemeld heeft.

Dankzij de flexibiliteit van Print Management Software kun je jouw kopieer- en printbehoeften opschalen en de diensten die je gebruikt afstemmen op jouw groei en activiteiten.

Office workers working at desk and an informal meeting