Zwart-wit Printers

Betrouwbaar en eenvoudig

Wanneer afdrukken in kleur niet nodig is, bieden zwart-wit printers een kostenbesparing voor afdrukken op kantoor, die geen concessies doet aan kwaliteit of snelheid.

Laat een trage kantoorprinter de productiviteit op de werkplek niet in de weg staan. Zwart-wit printers zijn vaak de snelste printers, dus controleer de pagina-per-minuut snelheden en hoe snel de printer de eerste pagina kan produceren. Wanneer je weinig ruimte hebt, zoek dan naar desktopprinters met compactere afmetingen.

Met optionele draadloze connectiviteit maak je snel en eenvoudig afdrukken vanaf elke telefoon of laptop die is aangesloten op jouw wifinetwerk.

BP-70M65

Verhoog de productiviteit en efficiëntie op de werkplek

Je kunt ook een zwart-wit all-in-one printer overwegen. Deze zwart-wit printers combineren printen, faxen, scannen en kopiëren in één oplossing, zodat jouw team alles wat zij nodig hebben op één plek kunnen vinden. Veel all-in-one printers bieden daarnaast ook geavanceerde afwerkingsmogelijkheden, waarmee je snel en eenvoudig hoogwaardige brochures en boekjes produceert. De printers kunnen deze boekjes ook voor je vouwen en nieten. Denk na over jouw afdrukbehoeften: heb je vaak afdrukken op A4- en A3-formaat nodig? A3 is handig, maar hebben jouw teams het nodig?

Om jouw digitale transformatie verder te bevorderen en traditionele, op papier gebaseerde processen te digitaliseren, scan je met de all-in-one printers van Sharp ook direct naar e-mail. Dit betekent dat je een papieren document scant en het rechtstreeks vanaf het apparaat naar de door jou gekozen ontvanger mailt. Je kunt ook rechtstreeks naar mappen of naar jouw document management software scannen.

A woman using an MFP in an office

Houd je gegevens veilig

Jouw bedrijfsgegevens zijn kostbaar en net als laptops kunnen ook printers worden gehackt. Het geheugen van jouw printer kan gegevens bevatten over al jouw afdrukken, dus net als laptops of pc’s moeten ook printers beveiligd worden.

Zoek naar beveiligingsfuncties zoals versleuteling, whitelisting en zelfherstellende firmware.
 

Man-pressing-lock-icon-on screen

Slimme print en document management software

Met Print Management Software bepaal je wie elke afzonderlijke printer mag gebruiken. Dit kunnen hele teams zijn, of alleen bepaalde personen. Je kunt ook selecteren wie bepaalde functies mag gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde afdelingen toegang geven tot het in kleur afdrukken van documenten of dubbelzijdig afdrukken, terwijl anderen die deze functies niet nodig hebben, die toegang niet krijgen. Dit helpt bij het verbeteren van documentbeheer, veilige opslag van documenten en meer.

Dankzij functies voor het beheer van gebruikerstoegang, vermindering van papierverspilling en de printercontrole mogelijk te maken, ben je verzekerd dat jouw printer kosteneffectief en efficiënt is.

Office workers working at desk and an informal meeting