Print Management

Wat is Print Management Software?

Van de cloud tot 5G en verder: digitale transformatie helpt iedereen de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.

Essentiële technologie, zoals kopieerapparaten en printers, wordt hierbij niet overgeslagen. De digitale transformatie heeft ook deze kantoorfavorieten bereikt. Automatisering, gecombineerd met Print Management Software, kan je helpen de efficiëntie te verhogen, de beveiliging te verbeteren, jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en je zelfs kosten helpen besparen.

Office workers working at desks

Oog op efficiëntie

Het nauwkeurig in de gaten houden van jouw printergebruik lijkt misschien wel de beste manier om efficiëntie te garanderen, maar het kan je veel tijd kosten. Het fysiek controleren van elke machine om het tonerniveau, de papiervoorraad te controleren en fouten op te sporen en te diagnosticeren kan veel tijd in beslag nemen.

Een systeem voor afdrukbeheer maakt handmatige controles van papier- en tonerniveaus overbodig. In plaats daarvan wordt met afdrukbeheer al deze informatie op één centrale plek gezet, zodat je die in één oogopslag kunt controleren. Het is geautomatiseerd, eenvoudig en bespaart je tijd en geld.

Hoeveel printers je ook hebt, zoals een printerpark van all-in-one printers of slechts een paar apparaten met één functie: je kunt ze allemaal zien vanaf één dashboard.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Toegangsbeheer en beveiligingsfuncties

Afdrukken op basis van instellingen betekent dat je de toegang kunt beperken, zodat alleen de mensen die moeten printen, kopiëren of scannen de mogelijkheid hebben om dit te doen. Dit resulteert in lagere kosten en een beperking van onnodige kleurenafdrukken.

Om totale veiligheid te garanderen, kan een systeem voor afdrukbeheer zo worden geconfigureerd dat gebruikers zich moeten identificeren voordat ze hun documenten kunnen ophalen. Dit is een uitstekende maatregel voor risicovermindering in elk kantoor waar gevoelige informatie wordt afgedrukt. Bovendien kunnen deze beveiligings- en afdrukbeheerfuncties helpen bij de naleving van de regelgeving, zoals de AVG.

 

Product-Software-Job Accounting II-Login

Handhaven van document- en afdrukbeheer

Documentbeheer is niet alleen een kwestie van het minimaliseren van afval en het handhaven van jouw milieubeleid: het gaat hand in hand met kantoorbeveiliging. Zonder bijvoorbeeld Document en Print Management Software, kun je mogelijk nooit achterhalen of een gevoelig document is geprint, gekopieerd of gescand door iemand zonder dat diegene de bevoegdheid daartoe heeft.

Een geavanceerd systeem voor afdrukbeheer geeft je inzicht in elk apparaat, zodat je weet wanneer en waarom jouw all-in-one printers worden gebruikt en wie ze precies heeft gebruikt.

 

Product-Software-Job Accounting II- Environment

Ontdek ons assortiment Print Management Software

Ontdek hoe je de productiviteit in jouw bedrijf verbetert.