8K Schermen

Een vernieuwde kijkervaring

8K-schermen brengen overal een revolutie teweeg, van informatie- en presentatieschermen en reclame tot uitzendingen, bewaking, productieomgevingen, virtual reality, controlekamers, defensie, medische ruimten, detailhandel en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Simpel gezegd is 8K-resolutie 16 keer gedetailleerder dan HD en 4 keer gedetailleerder dan 4K. 8K is echt een technologie van de volgende generatie.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Maak indruk op klanten en bezoekers

Met grootformaat 8K-schermen voor levensechte en adembenemende beelden maak je overal indruk. Til je bedrijf naar een hoger niveau door 8K-monitoren in een receptieruimte of in winkelcentra te plaatsen.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Transformeer de toekomst

Wat jouw bedrijf ook doet, de komst van 8K biedt eindeloze mogelijkheden voor alle bedrijven die de toekomst vormgeven:

  • Gezondheidszorg - Ondersteun nieuwe concepten, zoals gezondheidszorg op afstand, waarbij de kracht van 8K-streaming wordt gecombineerd met 8K-schermresolutie. Dit biedt specialisten de mogelijkheid om uiterst nauwkeurige medische beelden te beoordelen als onderdeel van een evaluatie.
  • Handhaving en beveiliging - Verken diverse mogelijkheden voor verbeterde beveiliging, waardoor autoriteiten hun omgevingen efficiënter bewaken en in controlekamers minder schermen nodig hebben. Dankzij het enorme aantal pixels gaat er geen kwaliteit verloren bij het inzoomen op specifieke delen van een menigte.
  • Media - Productiebedrijven presenteren hun creaties duidelijker en meeslepender dan ooit.
8K display in medical review-Audio visual-Product

8K oplossingen voor al jouw behoeften

De toekomst is begonnen en het is 8K. Bekijk ons 8K-assortiment en ontdek vandaag nog meer over 8K-technologie of bekijk onze AV-apparatuur, AV-software en accessoires.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product